من ۸هفته باردار هستم ۵سال و نیمه ازدواج کردیم و رابطه ام با همسرم خیییلی عالیه خداروشکر ؛ گاهی ساعتها تو خونه باهم حرف میزنیم و ساعت ها قدم میزنیم و دلبستگی شدیدی نسبت به هم داریم. حس کردیم دیگه باید ثمره ی عشقمون رو هم داشته باشیم. همکارام بهم میگفتن حداقل ۷_۸ماه طول میکشه ک باردار بشم ولی من همون ماه اول باردار شدم. حالا استرس دارم برای بعد زندگیمون...من زمان هایی ک مهمون داریم ک مثلا چندروز خونمون هست واقعا احساس افسردگی میکنم چون ارتباطمون محدود میشه با اینکه هست ولی دلم براش تنگ میشه البته ایشونم همین حسو داره ولی مدیریت میکنه و من نمیتونم ....الان ک باردارم ایشون خیلی ذوق داره و محبت و ابراز علاقش خیلی بیشتر از قبل شده...ولی من از بعدش میترسم......
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم رابطه ما ماه های اول بعد از زایمان یکم کم شده بود بالاخره مراقبت های بچه ماه های اول بخصوص سه ماهه اول شدید هست و توان ادم و می گیره اما بعدش مثل قبل می شه
اگه از الان غمگین باشی گلم بعد از زایمانت حتما افسردگی بعد از زایمان می گیری پس اصلا به چیزای بد فکر نکن و همش شاد باش تا مشکلاتت برای بعد از زایمانت کمتر شه
بچه ات و هم دوست داری الان نمی تونی افکارت و کنترل کنی
به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد