2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون جمعه ها خونه ان

58 بازدید | 4 پست

اوضاعتون چطوره؟

ابن اعصاب منو می ریزه به هم تا اون گوشی داره فیلم می بینه یا میگه پاشو بریم خونه فامیلام اصلا درکی از اوقات دونفره نداره آخرم دعوامون میشه 

منم ...تا سرش تو گوشیه ک خب هیچی ب محض خسته شدن ایرادهای بنی اسرائیلی میگیره، غر میزنه، فوش میده، غیبت این و اون را میکنه و از همه بدتر تخریب کاره ......شبیه بچه ۴ساله ای ک مدام باید مواظبش باشی کار خطایی نکنه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منم ...تا سرش تو گوشیه ک خب هیچی ب محض خسته شدن ایرادهای بنی اسرائیلی میگیره، غر میزنه، فوش میده، غی ...

دقیقا همش از وقتی میاد میگه خونه کی بریم بابا ی نصف روز خونه ای بتمرگ سر جان دیگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همش از وقتی میاد میگه خونه کی بریم بابا ی نصف روز خونه ای بتمرگ سر جان دیگ

اخی ....منم همسرم تو خونمون چون دلگیر بود همیشه دنبال رفتن بود ولی الان بهتر شده .چون خونه بزرگ و دلباز شده ....کلا ساختن با اقایون سخته

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....