2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدرسه یه اهرم فشار برای تحصیله هر کدوم از دوستای من که خودخوان بودن دچار مشکل شدن و امسال سومین سالی ...

بهتون تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشین 

شما مدرسه می رفتین ؟

وای دغدغه ی منم هسسسسس،نمیدونم برم یا ن،الان نصف کلاس،حتا درسای تخصصی ام نمیان مدرسه البت معلمای ما ...

من با اینکه نمونه دولتی درس می خونم ولی واقعا معلما داغونن

درس هایی مثل فلسفه فنون فارسی که معلم درس میده هیچکس حتی یک کلمه ام نمی فهمه

ولی اگه شما معلما تون خوبن بنظرم برو استفاده کن تو هفته یکی دو روز رو نرو

برو به نظرم یهو معاونت لج کرد کسر انضباط کرد دردسر میشه معاون ما کسر انصباط کرده بود

می خوام کلا از این مدرسه برم اینجا خیلی گیر میدن 

میرم یک مدرسه که بود و نبودم براشون مهم نباشه😂

می خوام کلا از این مدرسه برم اینجا خیلی گیر میدن میرم یک مدرسه که بود و نبودم براشون مهم نباشه😂

ببین اون یکی مدارس زیاد توجه نمیکنن در نتیجه متیجه ای که تو کنکور میدن یکم کمتر از نمونه دولتیه حالا خوددانید

به نظرم اگه واقعا میخوای درس بخونی امسال اگه مدرسه دولتی هم هستی چون اکثرا تست هم خیلی کار نمیکنن یا خونه یا کتابخونه(هر کدوم فکر میکنی راحتتری) درس بخون. اگه بتونی خودت برنامه ریزی کنی و از یه نفر از اعضای خانواده بخوای هر شب گزارش کارت رو ببینه هم خیلی خوب میشه البته میتونی مشاور هم بگیری تا کم کاری نکنی

من با اینکه نمونه دولتی درس می خونم ولی واقعا معلما داغونندرس هایی مثل فلسفه فنون فارسی که معلم درس ...

منم نمونه ام و رشتم تجربیه

اره حقیقتن بچه های ما هم زیاد از معلما مینالن ولی خدایی من میفهممشون واقن تا پارسال برا هر درسی اعتراض میکردن ب معلمش😂همونا دیگ امسال نمیان مدرسه خودشون میخونن...نمیدونم کاره درستو اونی میکنه ک تو این ی ماه سره ی کلاسم ننشستن یا من💔🤧

اره مثلن یکشنبه ها همه ی درسا رو عمومی گذاشتن نمیرم

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
بهتون تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشین شما مدرسه می رفتین ؟

بله میرفتم سال اول ولی کنکور موفق نشدم چون تست زنی ضعیف بودم

عوضش از نظر نمرات نهایی نسبتا خوب بود به جز چند تا درس،خاص

مدرسه یه اهرم فشار برای تحصیله هر کدوم از دوستای من که خودخوان بودن دچار مشکل شدن و امسال سومین سالی ...

سلام من نیمسال اولو کامل رفتم مدرسه الان نیمسال دوم نمی دونم برم یا نه ولی خب اگه نیمسال دونم برم که کامل تایمم گرفته میشه پس کی وقت کنم بخونم

نظر شما چیه ؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
سلام من نیمسال اولو کامل رفتم مدرسه الان نیمسال دوم نمی دونم برم یا نه ولی خب اگه نیمسال دونم برم که ...

ببین من که پشت کنکوری بودم تو این مسئله نمیتونم کمک خاصی بکنم ولی یکی از سال بالایی ها که رتبه اش ۳۵۴ منطقه ی سه بود از نیمه ی اسفند دیگه مدرسه نرفت به نظرم همون موقع بهترین زمانه واسه اینکه دیگه مدرسه نری

اگه میتونید نرید در عوض پانسیون برید حتما که مجبور شوید درس بخونید و از فضای رقابتی دور نشید

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

2790
2778
2791
2779
2792