همدیگه رو دوست داریم زندگیمون سخته ولی رواله همه چی دو تا بچه داریم ولی دلم سیاهه نسبت به این زندگی همش تو فکر طلاقم میخوام بچم ههشت سالش شد طلاق بگیرم بنظرتون کار اشتباهیه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
😐😐 خب با چیش مشکل داری؟همینجوری بیخودی و بدون مشکل ک بفکر طلاق نیوفتادین
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
اره نیاز به تنهایی دارم دلم میخوادند روز فقط بچه ها نباشن بدون استرس برم خوش بگذرونم ولی نمیشه
عزیزم حق داری ، دلت ارامش و ازادی میخواد ....
سعی کن بچهات را تو روز چندساعت ب مهد ببری یا پیش مادر و خواهری کسی بذاری و دوساعت تنها بمونی یا ی استخر، سینما، بازار، دورهمی و ....بری که روحت عوض بشه ....حتی اگه مشاوره هم بری بهت همینو میگه میگه بچهات را هر ده روز ی بار شما باید ب پدر و دیگران بسپاری و ازاد باشی و همینطور نمسرتون هم میتونی هر ده روز با دوستا و فامیلش باشه ...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....