پارسال وقتی با دوس پسرم دی ماه کات کردیم دشمن هم شدیم ، عید دوس پسر سابقم با یه دختره خیلی با شخصیت و مهربونو زیبایی آشنا شد
تایمه عید من به دوس پسر سابقم پیام دادم و خواستم عیدو تبریک بگم بهش چون عاشقش بودم و نمیدونستم که الان رله
وقتی پیام دادم پسره گفت ممنون همچنینو اینا بعد گفت بیا دوباره رابطه جنسی داشته باشیم و من رفتم با یه اکانت دیگه اینستاشو دیدم گه رل زده بعد گفتم وااایی تو رل داری این چه حرفیه 😐😐
بعد پسره عقده ای شد تا جواب منفی دادمو قبول نکردم
به دوس دخترش گفت یه دختره که دوس دختره سابقم بوده مزاحمم میشه
و دختره به من پیام میده و خلاصه باهم اولش یکم دعوا میکنیم ولی بعدش حسابی رفیق میشیم و دختره با پسره کات میکنه🥲🤍
خلاصه اونروز که دختره پیام داد اولش دعوا کردیم و بعد اوکی شدیم تموم شد و یکی دوماه بعده کاتشون من دوباره بهش پیام دادم و حالشو پرسیدم و گفت اگه دوسداشتی پیجتو بده فالو داشته باشیم همو بعد فالو کردیم یه یه ماه بعدش اکانتشو دیلیت میزنه و یه پیجه دیگه میزنه تو اینستا و الان دیگه همو فالو نداریم از خرداده
و خیلییییی دلم تنگ شده برای دختره طوری که گریه میکنم از شدت دلتنگی گاهی اوقات🥲چون با اینکه زیبا و از لحاظ فرهنگی بالاتر از من بود لولش مهربون بود
الان نمیدونم چیکار کنم 🥲
پیامم نمیخوام بدم بهش دوباره مهربونه ها ولی میترسم و خجالت میکشم که اذیت بشه از وجود من
بگید که چیکار کنم 🥲
اولین بارمه که همچین حسی به یه دختر پیدا کردم
حسه قلبی