2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 46 پست
آره بخدا انگار عروسک بازی شده

اون وقت خدانکنه بهشون یه چالش پیش بیاد

درجا طلاق میگیرن

چقد بی فرهنگی بده بخدا

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرا جدیدا با دختربچه ها ازدواج میکنن که اونجور دلشون میخواد تربیتش کنن. مردای ترسویی که ترس دارن از ...

خوو بنظرم بهتره با ی ۲۵-۲۸ساله ازدواج کنن ک درک داشته باشه 

اون وقت خدانکنه بهشون یه چالش پیش بیاددرجا طلاق میگیرنچقد بی فرهنگی بده بخدا

ببین الان مثلا سر یکی از جاریای من ک سن کم ازدواج کردو اینجاام‌کفتم ی عااالم بچه بازی داشت، واااقعا هر خانواده شوهره دیگه ای بودن تموم‌ میکردن، شانس اورد خانواده شوهره من هی کوتاه اومدن .البته بگما برادرشوهرم وااقعا الان حوصله اینکه تایم زیاد پیشش باشه رو نداره ب زبون کفته قشنگ.‌اول فکر میکرد درستش میکنه الان دیگه مخش نمیکشه😄

parasoo1989@
دیگه قدیم نیست که به زور بدن بچه های الان خیلی شوهری انیکی از اقوام خالم دختره نهایتا چهارده سالشه ب ...

خاک تو سرممم

چقدر باید ی بچه تو خانواده بی شعوری بزرگ شده باشه ک همچین کاری کنه

همینه آماره طلاق میره بالا دیگه ازدواج بالای۲۵ خوبه به نظر من دختر تا مستقل نشه نباید ازدواج کنه که فردا مرد بتونه هر بلایی سرش بیاره اینم جیکش در نیاد که تو خیابون نمونه

ببین الان مثلا سر یکی از جاریای من ک سن کم ازدواج کردو اینجاام‌کفتم ی عااالم بچه بازی داشت، واااقعا ...

چندسال تفاوت سنی دارن

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
ببین الان مثلا سر یکی از جاریای من ک سن کم ازدواج کردو اینجاام‌کفتم ی عااالم بچه بازی داشت، واااقعا ...

خوو هر آدمی تا بجایی کشش داره 

انقد نازو افاده دارن زیاد شنیدم میگن مگ تو خونه بابام اینکارو کردم ک الان تو خونه شوهر کنم

قبلن میگفتن دختر حداقل لیسانسش بگیره درسش تموم بشه بعدش یه مورد خوبی بود فکر میکنیم راجبش

الان تموم شدن درس تو متوسطه اول یعنی تا نهم میدونن

واقعا فاجعسس

خاک تو سرمممچقدر باید ی بچه تو خانواده بی شعوری بزرگ شده باشه ک همچین کاری کنه

من خیلی موارد مشابه از این میشنوم

الان دختر پسرا شدیددددد ازدواجی شدن

یه موردم بود دوست داداشم دوسال پیش پسره۱۷سالش بود به خاطر اینکه نرفتن خواستگاری دوست دخترش خودشو تو باغ پدربزرگش دار زد😐🤌

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خوو هر آدمی تا بجایی کشش داره انقد نازو افاده دارن زیاد شنیدم میگن مگ تو خونه بابام اینکارو کردم ک ا ...

افرین . برادرشوهره منم دیگه  هیچی نگف دید این تنبلی رو‌ول نمیکنه حرفم میزنی داستان درست میکنه. مخش نمیکشه دیگه. .‌الانم‌ک‌دوتا بچه دارن اگه مادر پدره دختره نباشن این ول معطله

parasoo1989@
ده سال

انگار قحطیه شوهره