2821
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 46 پست
۱۸بچه ست؟

برا ازدواج اره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسرا جدیدا با دختربچه ها ازدواج میکنن که اونجور دلشون میخواد تربیتش کنن. مردای ترسویی که ترس دارن از زندگی کنار زن عاقل و بالغی که نمیتونن سرش کلاه بذارن و هرجور دوست دارن باهاش رفتار کنن

اللن دوست خواهرم متولده ۸۰  هس بچش کلاس دوم

شوهرش ۳۰

مردها میرن دنبال بچه  بقول خودشون بزرگش کنن

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه

فقر فرهنگ... 

اطرافم اینطور نمیبینم تازه به من میگن زود ازدواج کردی من 22 سالم بود ازدواج کردم

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

جاری من ۱۵ سالشه دو سال هم دوست بودن از منو شما هم بیشتر حریفه مردارو

منم جاریم ازدواج که کرد همین سن یود. الان ده سالی هست گذشته اما پددددر صاااحب همه رو دراورد با کاراش. با تنبلی با بچه بازی با بیشعور بازی . من بلد نیستم من نمیتونم و...

parasoo1989@
چون پسرایی ک دستشون به دهنشون میرسه دختر سن پایین میگیرن دخترا هم میبینن موقعیت پسره خوبه ازدواج میک ...

در حقیقت پسرهایی که هیچی جز پول ندارن اینکار رو میکنن چون آدم عاقل بهشون بله نمیگه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
طرف ما قبلنا دخترا رو زود شوهر میدادن ، الان پسرای 16 به بالا داماد میشن حالم بهم میخوره واقعا

حالا این پسر بچه چه درکی از چالش زندگی مشترک داره

فقط ازدواج تو هورمون میبینن

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه

دیگه قدیم نیست که به زور بدن بچه های الان خیلی شوهری ان

یکی از اقوام خالم دختره نهایتا چهارده سالشه باورت نمیشه با یه اکیپ رفتن باغ به پسره مشروب داد بعد کاری کرد بهش دست بزنه و بگیردش فک نکنید خانوادش داغون بودنا نه این یکی اینکارو کرد😐🤌

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........