2777
2789
عنوان

قورباغه

152 بازدید | 16 پست

جمعه ها چرا اینقدر حوصله سر بره 😑😑😑

الان تلویزیونداشت یه کارتون نگاه میداد راجب شاهزاده ای قورباغه شده بود یاد بچگیم افتادم:) 

اصلا چالش فرض کنید قورباغه بودید تو یه برکه آروم زندگی می‌کردید کدوم یکی از اطرافیان تون رو قورباغه می‌کردید کدومارو حشره لطفاً با دلیل بگید

شوهرمو قورباغه میکردم😂

ولی راجب حشره نمی‌دونم با کسی مشکلی ندارم 

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکدوم خودم سعی می کردم به عنوان قورباغه به کار و زندگیم برسم و پیشرفت کنمچیکار به بقیه دارم

🤣🤣🤣پیشرفت قوبارغه چیه دقیقا و کارو زندگیش

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
من سعی می‌کردم 20..30تا قورباغه ماده تو برکه خودم جمع با هم زندگی میکردیم

🙄🙄🙄

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
نمیدونم الان که تازه قورباغه شدم وایسا دو روز بگذره از بقیه قورباغه ها بپرسم اطلاع میدم

😂😂باشه 

مثلاً چجوری پیشرفت میکردی 😂😂قورباغه ایا تهش تو برکه بمونی

یا راهی خواهم ساخت یا ساخت راهم آخت

نمیدونم ولی مثلا تمرین می کردم بیشتر حشره بخورم یا برا خودم خونه قشنگ می ساختم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخت راهم آختنمیدونم ولی مثلا تمرین می کردم بیشتر حشره بخورم یا برا خودم خونه ...

🤣🤣🤣🤣وای فک کنم تو از اونایی که از کوچکترین چیزا هم لذت میبرن و روحیه شادی دارن

یا راهی خواهم ساخت یا ساخت راهم آختنمیدونم ولی مثلا تمرین می کردم بیشتر حشره بخورم یا برا خودم خونه ...

اینجا ما نظام برابری داریم هرکس یه اندازه میتونه حشره بخوره همه هم تو یه جا زندگی میکنن🌝🤣 جالبه هیچکس دوست نداره حشره باشه