2777
2789
عنوان

رهاکردن

62 بازدید | 7 پست

یه مسئله ای ذهنموخیلی درگیر کرده (دوسه مفر درحقم ظلم کردن نشستم منتظر کارما) خودم خسته شدم همش فکر و ذهنم درگیرشونه همش چکشون میکنم.

میگن رها کن تااتفاقات خوب بیفته ولی اخه چجوری؟

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

رها کن ینی همه چیزو بسپار به خدا و مطمعن باش اتفاق میفته ولی ذهنتو درگیر نکن چون ب خدا اعتماد داری . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رها کن ینی همه چیزو بسپار به خدا و مطمعن باش اتفاق میفته ولی ذهنتو درگیر نکن چون ب خدا اعتماد داری .

میسپرم به خدا ولی وقتی بعدش میبینم هیچ اتفاقی نمیفته دوباره ذهنم میره سمتش که چراخداهیچ کاری نمیکنه

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

چوب خدا صدا نداره ولی درد زیادی داره. خدا دیرگیره ولی سختگیر

شما دیدی تاحالا؟

میسپرم به خدا ولی وقتی بعدش میبینم هیچ اتفاقی نمیفته دوباره ذهنم میره سمتش که چراخداهیچ کاری نمیکنه

ازکجا میکنی نکرده شاید ندیدی عذابی ک کشیده رو خدا سیلی ک بهش زده رو . 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ازکجا میکنی نکرده شاید ندیدی عذابی ک کشیده رو خدا سیلی ک بهش زده رو .

اره اینم میشه👍🏻👌🏻