2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بیو یه آقاییه بدون که هیچ معنی نداره🤣

🤣🤣🤣🤣👍👍👍

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
خدایی؟؟؟چراااا؟

آقایون که کم خونی دارن از این بیو ها میزارن

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

خدایی؟؟؟چراااا؟

چون اصلا آقایون به هیچی فکرنمیکنن مثلا اگر بری تو قیافه براش اصلا منظورتو نمیگیره تا نگی نمیفهمه چته چه برسه به اینکه بخواد منظور استیکر ها شکلک هارو بفهمه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون اصلا آقایون به هیچی فکرنمیکنن مثلا اگر بری تو قیافه براش اصلا منظورتو نمیگیره تا نگی نمیفهمه چته ...

رلم گذاشته تو بیوش بعد میپرسم خب چرا اینو گذاشتی میگه نه همینجوری باور نکردم گفتم این احتمالا تو رابطه با یکیه.روانی کرده منو این بشر.رلمم حساب کنی نیست خیلی رسمیم باهم ولی خب نمیدونم چرا حس کردم تو رابطه با کسیه که گذاشته

جدی؟؟؟من فک کردم معنی تو رابطه بودن رو داره

شوخی میکنم بقول اون خانم واسه آقایون معنی خاصی نداره

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625