2789
عنوان

میشه کمکم کنید

94 بازدید | 22 پست

سلام خوبید من یه آدم شاغلم در کنار همسرم کار میکنم شنبه تا پنجشنبه یه جمعه دارم برای استراحت .استراحتم میگم صبح نهایت ۹/۳۰ اینا بیدارم .روز قبل صبح تا ۳ سرکار بعد خونه تمیزکردن خودش رفت بیرون مهمونی بودیم تا بخوابیم ۱/۳۰شد صبح ساعت ۸ میگه پاشو بریم بیرون آنقدر خوابم میومد نفهمیدم شد ۹/۳۰بیدار شدم بهش میگم بریم بیرون تحویلم نگرفت خودش رفت صبحانه خورد رفت بیرون کارش رسید اومد خب یعنی چی من یه جمعه آنقدر هم نباید بخوابم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فکر کنم مثل شوهرتم🤣🤣عادت کردیم به صبح زود بیدار شدن و فعالیت کردن عزیزم وگرنه دیگه بدنمون کرخت ...

اخه هر کسی یه جوره بدن من اینجوریه زور میگه .میگه حتما صبح زود پاشو بریم بیرون .خب یه ساعت دیر تر شد دنیا غلط میشه؟لج کرده دعوا افتادیم

من فکر کنم مثل شوهرتم🤣🤣عادت کردیم به صبح زود بیدار شدن و فعالیت کردن عزیزم وگرنه دیگه بدنمون کرخت ...

همه تعطیلات همینه منم آدمیم تو کم خوابی من نیاز به خواب دارم همیشه مسخره میکنه میگه همیشه میخوابی این و نمیبینی من از ۸ صبح میرم سرکار تا ۹ شب که این بیاد خونه ۸تا۳ حرف بقیه گوش میدم ۳ به بعد کار خونه برسم جانی نمیمونه یه جمعه تعطیل

منم دوست دارم برم بیرون یکم دیرتر آسمون به زمین نمیاد که

همه تعطیلات همینه منم آدمیم تو کم خوابی من نیاز به خواب دارم همیشه مسخره میکنه میگه همیشه میخوابی ای ...

منم همینم ۸:۳۰ تا ساعت ۵:۳۰ عصر سرکارم میرسم خون شام و کارهای خونه خودشم ساعت ۸:۳۰ خونه ست تا ساعت ۳ هم میشینیم سریال میبینیم باز روز شروع میشه تا آخر هفته همینیم ولی جمعه ها ۷ بیدارم دیگه نمیتونم بخوابم

منم همینم ۸:۳۰ تا ساعت ۵:۳۰ عصر سرکارم میرسم خون شام و کارهای خونه خودشم ساعت ۸:۳۰ خونه ست تا ساعت ۳ ...

نه من بدنم نمی‌کشه سردرد میگیرم جمعه حداقل تا۹ اینا باید بخوابم 

منم همینم ۸:۳۰ تا ساعت ۵:۳۰ عصر سرکارم میرسم خون شام و کارهای خونه خودشم ساعت ۸:۳۰ خونه ست تا ساعت ۳ ...

این خواب نداره اصلا نمی‌خوابه و درکم نمیکنه که من میخوابم 

همینکار بکن بدنت مهمه،زه شوهرت بگو از ۹ به بعد هر جا گفتی میریم

دعوامل میفته میگه از هفته بعد بیدار شدی گه شدی نشدی خودم میرم جمعه داریم تو همرو خراب میکنی ۹/۳۰بیدار میشه تا کار برسیم میشه ۱۱ کجا میشه رفت و فلان