2777
2789
عنوان

تعلیق

78 بازدید | 9 پست

سلام نی نی یار میشه برای ۱۵روز تعلیقم کنید 

@niniyar_5  

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

نی نی یار میتونه حذف کنه؟

تعلیق بشیم تاپیک ها و اکانت کاملا میمونه 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 14 روزه داریم 15 روز نداریم

آهان همون ۱۴روزه خوبه 

سلام 14 روزه داریم 15 روز نداریم

من از این پروفایلتون میترسم☹️😂

همون عکسای کارتونی بذارید🥲

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ینی تاپیک ها دیده میشن؟من میخام یکاری کنم کلا تاپیک هام دیده نشن باید چیکار کنم؟

الان استارتر لغو شده ببینین کاربریش رو

نداریم اونطوری

فقط میتونین تاپیکاتون رو روزهای زوج یک لینک بدین نی نی یار 1 پاک کنن براتون

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar