2821
2789
عنوان

مشورت شرعی

440 بازدید | 39 پست

بین دوراهی موندم من متاهل هستم ۱۸ساله. تعریف ازخودنباشه هم خوشگلم هم خیلی خوش استیال. تو مجردی خیییلی خاستگارا داشتم. ولی چون شوهرم خییلی خوشگل و خوش استایل ومهربون بود.(البته قبلش دوست شدیم.اونم پیشنهاد زیاد ازطرف شوهرم😎)تو عروسی یکی ازاقوام منو دید و ....(خیلی سختی توزندگیم کشیدم ازنداری شوهرم. وزندانش بخاطر قتل و افسردگیش‌و...)حالا چون شوهرمم فامیلمه از پدرامون پسرعموهستن. خاستگارامم همون تو فامیلامون هم فامیل شوهرم میشن هم خودم. حرف میاد به گوشم که فلانی که قبلا خاطرت رومیخاسته گفته الانم چشمم دنبالشه واسه اینه اینهمه سختی میکشه باشوهرش(((البته دیدن چون زن مقوی هستم و درکنارشوهرم هستم ). و تاحالا دوسه نفری اومدن و از دوسه نفر برام حرف آوردن. (منم شوهرم بماند زندگی خوبی برام درست نکرد)ولی پیش همه اونا میگم سگ شوهرم شرف داره به فلانی ها. (واقعا هم شوهرم ودوست دارم هم دلم براش میسوزه)خلاصه اینا رو کفتم که الان انگ خیانت نزنید. حالا یه نفر اونم خیلی منو دوست داره خودش تلفنی بهم گفت(البته بیچاره معتاده. حالا میگه من کاری ب زندگیت ندارم فقط اگه تو بگی ترک میکنم زنشم در به در این خونه و اون خونه وبزرگترا که بیاید بافلانی صحبت کنید که ترک کنه. (فامیلیم.) واقعی که میگن برادر مثه برادرمیبینمش. و دلم براش میسوزه که اعتیاد داره. بنظرتون بهش بگم که ترک کنه؟ یا کاری ب مارش نداشته باشم. (در پیشگاه خدا فقط وفقط یه فامیلمه یا برادرم. چون من یه موی گندیده شوهر خودم و به هزارتا ازخودش بهتر نمیدم.(هر زندگی دعوا وبحث و نداری و... رو داره) 

خداوندا تویی حامی وحاضر

ن بشین سرجات زندگیتو بکن 

فردا بخاطر همین دلسوزیا حرف پشت سرت نباشه تا بخای خودتو و نیتتو ثابت کنی پیر میشی و بدنام

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

هم تو متاهلی هم اون معتادها ولش کن اگه غیرت داشت بخاطر خودشو زن و بچش ترک میکرد اون میخواد باهات در ارتباط باشه زندگیتو خراب نکن ولش کن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلش براش نسوزه

اش نخورده ودهن سوخته میشه

بعدش بایدبیفتی به التماس و اثبات بی گناهبت 

یه اتفاق شومو تونطفه خفه کن وتمام 

بلاکش کن و سراغشم نگیر

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

تو از ذات اون آدم خبر داری 

خیلیا هستند که چشم خوشبختی طرق ندارند ببینند 

ممکنه هدفش آیت باشه زندگیت بهم بزنه 

بعد پشتت حرف در میاره آبروت جلو خانوادت و شوهرت می بره 

حالا اون وقت تو می مونی و کلی حرف پشتت 

تازه اگه خانوادت و شوهرت حرفت شاید قبول کنند که بعید می دونم 

اگه آرامش خودت و شوهرت و خانوادت می خوای با چنین آدمی سلامم نکن 

به همسرشم بگو لطفا به شوهرت بگو نزدیک من نشه و پیام و هیچی نده من زندگیم دوست دارم شوهرت جمع کن

بشین سر جات،به تو چه آخه سرت درد میکنه واسه دردسر

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بنظرم ن ب همسرت بگو ن ب همسرش.درهردوحال تو متهم میکنن.میتونی با رفتارت حالیش کن نمیتونی با بداخلاقیت دورش کن.توایران هیچ زنی تقصیر همسرش قبول نمزکنه مردتوام سخته باورکنه ک تو بی گناهی