2777
2789

بستگی به مرکز و بیمارستانش داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل۵۰تومن رو میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
بیشتر ببینید

سلام 

من بیمارستان شریعتی میرم که دکترای مرکز امید آل یاسین و اقا حسینی اینجا میان و هزینه پانکچرم با فریز شد ۴ تومن

هزینه انتقال ۲تومن

داروها تا الان حدود ۲۰ شده ولی چون میبری بیمه تایید میکنه و بعد با بیمه میخری نهایتا ۵تومن شده

خب همون حدودی میخوام بدونم مثلا یه جای خوب ؟؟

سلام اگه هنوز اقدامی نکردین یا اگه رفتین و نتیجه نگرفتین تاپیکم بخونین ان شاءالله شماهم مثل خیلیا که جواب گرفتن بزودی دامنتون سبز بشه