خیلی موقعیت مزخرفیه فک کن تولدش پاییز بود من از بهار تو فکر بودم چون پولدار بود بعد شد تابستون خیلی جالبه برا تولدم کادو نگرف حتی ی تبریک هم نگف 😐 منم گفتم بهتر مشغله ذهنیم تموم شد و منم تولدش گرفتم ب چپم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی ب این نتیجه رسیدم که اونی ک خرج داره ارج داره بخدا که حقه من خیلی ساده گرفتم بهش خیلییییی خودمو فک کنم کوچیک گرفتم هر چی سلیطه باشی بیشتر خواهان داری بخدا که بعضی چیزا فکتن ساده و مهربونم و با گذشت بودن برا دوره مامان بابا هامون بود الان باید دریده باشی تا تو اولویت بری
دور از شوخی میتونی براش کفش بخری هم قیمت مناسب هست هم تنوع دار مهم اینه تو براش کادو خریدی اگه دیدی چس ناله میاد بدای کادو ک از نطر قیمت خوبش نگرفتی ارزش نداره ک واسش بعد ها بخری چون ارزش گداشتی وقت گداشتی خریدی واسش توهم دقیقه ب دقیقه پول ب حسابت نمیاد ک انتطار داشته باشه میتونی هم ست کمربند بخری