2777
2789
عنوان

کادو تولد

186 بازدید | 25 پست

هدیه مردونه پیشنهاد بدینن تا ۷۰۰ هزار تومن

طرف خودش پولداره کلا ناامید شدم ازینکه بتونم ی چیز خوبی براش بگیرم

خیلی چیزا هستن مثل ساعت و ایرپاد و پاوربانک و حتی لباس ولی اخه با این پول🤦‍♀️

میترسم خوشش نیاد

خیلی موقعیت مزخرفیه فک کن تولدش پاییز بود من از بهار تو فکر بودم چون پولدار بود بعد شد تابستون خیلی جالبه برا تولدم کادو نگرف حتی ی تبریک هم نگف 😐 منم گفتم بهتر مشغله ذهنیم تموم شد و منم تولدش گرفتم ب چپم

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی موقعیت مزخرفیه فک کن تولدش پاییز بود من از بهار تو فکر بودم چون پولدار بود بعد شد تابستون خیلی ...

منم تبریک نگفت و اصلا یادش نبود

ولی می خوام واسش بگیرمم

خیلی وقته تو فکرمااا ولی پولام بخاطر ی مشکلی خرج شدددد😂

منم میخام عطر بگیرم با همین قیمتا ...خب ساعت خوب که رو ۵ یا ۶ تومن کمتر نیست لباسم بخام بگیرم همین میشه عطرربهترین انتخابه😁

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
دوتا شرت بگیر مردا انقدر خوشحال میشن نگو🤣🤣🤣🤣

دو تاش میشه ۴۰۰ 😂۳۰۰ ش اضاف میاد

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

خوب کردی عوض در عوص

ولی ب این نتیجه رسیدم که اونی ک خرج داره ارج داره بخدا که حقه من خیلی ساده گرفتم بهش خیلییییی خودمو فک کنم کوچیک گرفتم هر چی سلیطه باشی بیشتر خواهان داری بخدا که بعضی چیزا فکتن ساده و مهربونم و با گذشت بودن برا دوره مامان بابا هامون بود الان باید دریده باشی تا تو اولویت بری

دور از شوخی میتونی براش کفش بخری هم قیمت مناسب هست هم تنوع دار مهم اینه تو براش کادو خریدی اگه دیدی چس ناله میاد بدای کادو ک از نطر قیمت خوبش نگرفتی ارزش نداره ک واسش بعد ها بخری چون ارزش گداشتی وقت گداشتی خریدی واسش توهم دقیقه ب دقیقه پول ب حسابت نمیاد ک انتطار داشته باشه میتونی هم ست کمربند بخری

چ عطرییی به منم بگو😂😂

نمیدونم والا با داداشم میرم اون بلده سلیقش بیسته😁

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
منم تبریک نگفت و اصلا یادش نبودولی می خوام واسش بگیرممخیلی وقته تو فکرمااا ولی پولام بخاطر ی مشکلی خ ...

من حس بدی گرفتم روز تولد ی روز خاص هر آدمیه و آدم توقع می‌کنه از بقیه