2777
2789
عنوان

من چه غلطی کنم

410 بازدید | 40 پست

من اومدم رشته انسانی و درمورد آینده شغلیش تحقیق نکرده بودم الان فهمیدم که هیچی نداره فقط فرهنگیان حقوق حسابداری روانشناسی که اونارو از همه رشته ها میشه رفت الانم از معلمی متنفرم اصلا اعصاب معلمی رو ندارم میگن انسانی اگه فرهنگیان قبول نشی باختی خب من چه غلطی کنم که اومدم تو این رشته افتضاح 

....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته ش افتضاح نیست شما قبل انتخاب رشته عقل نداشتی

دقیقا انسانی چی داره هرچی حمال و علاف هست مال این رشته هست خودم هزار نفر رو دیدم که انسانی خونده و پشیمونه از هر صد نفر شاید یه نفر بتونن جایی برسن که اونم ته تهش فرهنگیانه 

....

وکالت و اینام علاقه نداری؟

به وکالت علاقه دارم که اونم باید رتبه ات زیر هزار باشه تو انسانی بقیه رشته ها خیلی راحت تر از انسانی میتونن برن وکالت بخونن که میرن 

....

نمیشه تغییر رشته کنی؟

دخترداییم‌ چن سال پیش کرده بود

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

من انسانی نیستم ولش شما که اینارو میدونستی چرا رفتی ؟؟

فقط چون ریاضیم ضعیف بود اومدم این رشته الانم به زور تحملش میکنم تغییر رشته هم نمیتونم بدم هنرستان که مدرکش به درد نمیخوره ریاضیمم ضعیفه برای تجربی و ریاضی فیزیک باید ریاضیت خوب باشه 

....

نمیشه تغییر رشته کنی؟دخترداییم‌ چن سال پیش کرده بود

خب کدوم رشته برم فقط چون ریاضیم ضعیف بود اومدم این رشته الانم به زور تحملش میکنم تغییر رشته هم نمیتونم بدم هنرستان هم که مدرکش به درد نمیخوره ریاضیمم ضعیفه برای تجربی و ریاضی فیزیک باید ریاضیت خوب باشه از درسای انسانی متنفرم 

....

فقط چون ریاضیم ضعیف بود اومدم این رشته الانم به زور تحملش میکنم تغییر رشته هم نمیتونم بدم هنرستان که ...

خب برو تجربی  بیرون کلاس ریاضی تقویتی برو

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

چقدر خوشحالم که بابام دو سال پیش نذاشت برم انسانی 

اوایل کولی بازی در می‌آوردم ولی الان فهمیدم به خاطر خودم می‌گفته نرو چون هیچی ندارهههه

بسی خرسندم😂😂

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
خب برو تجربی بیرون کلاس ریاضی تقویتی برو

کلاس تقویتی شرایط ندارم بعدم کلاس بخوام برم تو شهرمون برگزار نمیشه فقط برای ابتدایی ها کلاس میذارن واسه دبیرستانیا کلاس برگزار نمیکنن 

....