2777
2789
عنوان

ی سریال ترکی قشنگ معرفی کنید ک نگاه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 29 پست
از اتاق قرمز خوشم نمیاد اما مرحمت چطوره؟ قشنگه سریالش؟ در چه حد قدیمیه

خیلی سریال قشنگیههه درباره خانواده فقیری که باباشون بهشون ظلم میکرده و خیانت به همسرش

دخترش بزرگ میشه و وکیل میشه

و عشق قدیمیشو تو پارتی پیش خواهر رفیق صمیمیش میبینه و داستان شروع میشه

خیلی سریال قشنگیههه درباره خانواده فقیری که باباشون بهشون ظلم میکرده و خیانت به همسرشدخترش بزرگ میشه ...

ای بابا چرا داستانشو گفتی خاستم ببینما😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی ک‌گفتی یعنی جنایتهای زن و شوهرین؟

یعنی چی؟ هر کدوم یه سریال جداست

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

خلاصه بود عشقم نگاش کن عالیه من چندبار نگاش کردم بازم دوست دارم نگاش کنم😂

اوکیه میبینمش

البته خیلی ازش تعریف شنیدم همین سریال مرحمت

خیلیا گفتن قشنگه اما چرا حس میکنم چون قدیمیه بهش حس خوبی ندارم😂

اهااا اوکیهخب قشنگن فیلماشون؟ کدوم سریالی ک معرفی کردی قشنگتره

ترانه زندگی فکر کنم به حال و هوات بیشتر بخوره.

اسم ترکیش hayat şarkisi

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

اوکیه میبینمشالبته خیلی ازش تعریف شنیدم همین سریال مرحمتخیلیا گفتن قشنگه اما چرا حس میکنم چون قدیمیه ...

ن بابا دیگه حس بدت رو ب سریالای بالای ۲۰ یا ۲۵ سال پیش داشته باش که بی کیفیت ان .

مرحمت معرکه ست

ن بابا دیگه حس بدت رو ب سریالای بالای ۲۰ یا ۲۵ سال پیش داشته باش که بی کیفیت ان .مرحمت معرکه ست

اوکیه میبینمش😍چون خیلیی ازش تعریف شنیدم‌میگن خیلی قشنگه

راستی مرحمت چندقسمته؟

کوتاهه طولانی نیست