2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رفتم توی اولین صفحه شما

دیدم همش از سرکتاب و ف.ال و این چیزا حرف میزنی ببین عزیزم این دنیا دنیای فرکانسه چه بخوای چه نخوای.با هرکی بگردی به هرچی فکر کنی همون میشه برات پس بهتره شیوه زندگیتو عوض کنی ولی در این مورد میگن آره شب نباید لخت بخوابی چون جن ممکنه بیاد و باهات بخوابه هم برای زن هم برای مرد...

ی عده با جن عاشقم ازدواج میکنن ولی فک کنم ممکنه در مراحل بعدم مشکل ایجاد کنه مثل بچه دار شدن

😐😑

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

سلام عزیزم خوبی؟؟ خواهرتون برای دفع جن عاشق چیکار کرد؟؟ من بهتون درخواست دوستی میدم

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
سلام عزیزم خوبی؟؟ خواهرتون برای دفع جن عاشق چیکار کرد؟؟ من بهتون درخواست دوستی میدم

یه اقایی هست هست حرزمینویسه دعای رفع جن نوشت وحرزنقره وچندتادستورالعمل دیگه داده تا۴۰روزبخونه خواستی ایدی ایتاشونومیدم

یه اقایی هست هست حرزمینویسه دعای رفع جن نوشت وحرزنقره وچندتادستورالعمل دیگه داده تا۴۰روزبخونه خواستی ...

موثر بوده عزیزم؟؟ خواهرت در حال بهبودی هستش؟؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
هنوز40روزنشده 25اذر40روزمیشه میخوای اگه اثرکردبهت خبربدم

اره عزیزم. ممنونت میشم