2777
2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 40 پست
من نمیخوام برگرده نمیخوام بیاد نمیخوام فرصت دوباره بهش بدم نه اتفاقا دیگه هیچوقت این اشتباهو نمیکنم ...

ف

دلیلشو بفهمی تغییری تو نتیجه ایجاد نمیکنه

از خودت خرده نگیر دنباله ایراد نباش و توجیه یا دلیل

هر شخصی همونطور که برای شروع رابطه زمینه سازی میکنه و با احترام برخورد میکنه تو پایانشم باید اینطور باشه

وقتی بی دلیل رفته یعنی محترم نبوده برای خودش و زمانیکه با شما گذرونده ارزش قائل نشده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی کامل حس نکردی؟لانگ بوده؟

قضیش طولانیه

دوست نداشتم بهش بگم کی هستم

و اول من خوشم اومد ازش

با ی پیج فیک رفتم بهش گفتم خوشم میاد ازش،ولی نتونستم بگم کیم و نخواستم بگم

بعدش با ی پیج دیگ(پیج ادیت بود) باهاش رفیق شدم ب عنوان ی پسر

فک کنم میدونست همون دخترم ک بهش گفتم خوشم میاد ازت

گذشت ۳ ۴ شب یبار صحبت میکردیم با هم،و منم دروغی بهش نمیگفتم جز همون اسم و سن و شهر

و اصن معلوم بود از رفتارام ک دخترم

گذشت بعد ۴ ۵ ماه ک یکم فاصله گرفتیم،بعد دیگ من هم اونو انفالو کردم هم فالو کردن اونو ریمو کردم،چون بدم میومد از دیواری ک ساخته بودم

گذشت تا چند وقت قبل ک دوباره با همون پیج فیکی ک اول گفته بودم خوشم میاد ازش صحبت کردیم،که غیر مستقیم گفت میدونسته پسره،من بودم🥲

و منم کلا نتونستم بگم بهش،پیج فیکو هم دیلیت زدم کلا

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂
الان بشینی غصه بخوری که چی بشه؟

هیچی نمیشه اما خب دلتنگیه دیگه دسته منم نیست در طول روز هرچقدر هم ک خودمو سرگرم کنم باز شب میرسه و یادش میوفتم در صورتی ک دارم تمام تلاشمو میکنم براش فراموش کردن اما خب نمیشه ک نمیشه همه جا هست خیالش همه چی منو یاد اون میندازه ماه شب بیرون خیابونا آهنگا همه چی

قضیش طولانیهدوست نداشتم بهش بگم کی هستمو اول من خوشم اومد ازشبا ی پیج فیک رفتم بهش گفتم خوشم میاد از ...

حسرت خیلی بده کاش میگفتی بهش تهش مگه چی میشد میگفت نه یا میگفت اره

حسرت خیلی بده کاش میگفتی بهش تهش مگه چی میشد میگفت نه یا میگفت اره

همشهریم بود روم نمیشد اصن،بعد تاحالا اصن نبودم با کسی،بعد بار اول میومدم خودم میگفتم نمیتونستم اصن،بعدش اگر میگفت نه و...

خودمم دوست نداشتم وارد رابطه ای شم ک خودم اولش پیشنهاد میدم

ازونورم با شغل و تحصیلاتش مشکل دارم

ولی خیلی دوستش دارم🥲

همشهریم بود روم نمیشد اصن،بعد تاحالا اصن نبودم با کسی،بعد بار اول میومدم خودم میگفتم نمیتونستم اصن،ب ...

الهی بگردم چه زجری میکشی امیدوارم یه روزی یه وقتی درست بشه یا به این ک دوسش داری برسی یا خدا یکی بهترشو سر راهت قرار بده قربونت برم

امسال میگفتم بابا حتما فراموشش کردم دیگ و...😂😶

بعد محرم ک بعد یسال دیدمش،یهو از دور وقتی فهمیدم اومده یهو قلبم شروع کرد تپش،دستام یخ زد😂😂صدام میلرزید🤣🤣

اول جوونی و مسیرت رو میتونی بسازی

اها میدونم آدمه تسلیم شدن هم نیستم و قطعا میسازم ایندمو اما خب باید اول این یکی چالش زندگیم بگذرم که مطمعنم میشه و تمامی داره ول اینکه مگه شما چندسالته؟