2777
2789
تمام وقت برم حقوقش دوبرابر

حقوقش که اره

ولی خب درخدمت کارت هم بودن هم بیشتره و وقت آزاد کمتری داری

میتونی از وقتی که واسه خانواده و دوستات میزنی کم‌کنی و باهاشون کمتر وقت بگذرونی ؟

میتونی از استراحتت بزنی ؟

اگه وقتت به بطالت میگذره کلا و مشکلی نداری دو شیفت برو

حقوقش که ارهولی خب درخدمت کارت هم بودن هم بیشتره و وقت آزاد کمتری داریمیتونی از وقتی که واسه خانواده ...

آره   مشکل  ندارم بیکارم ولی  میگرن  دارم اذیت میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو مدرک حسابداری آزاد از موسسات بگیرالکی چهار سال درس نخون یا برو آموزش خیاطی ببین یا کیک و شیرینیب ...

خودمم بلاگری و ادمینی و این چیزا دوست دارم اما همسرم سرویسم میکنه درحالت عادی شالم چیزی نمونده از سرم بیفته ها ولی انلاین شاپ لباس زده بودم شوهرم دیوونم کرده بود موهات معلومه بپوشون حق نداری این عکسو بذاری شالت عقبه حق نداری اون عکسو بذاری لباست سفیده زیاد دقت کنن سوتینت پیداست چرا با ناز حرف زدی خوب نیست ...... ولی حسابداری هم خوبه اگر بخوام برم جایی استخدام بشم اونوقت مدرک حسابداری بیرونو قبول دارن؟ بازار کار حسابداری خوبه؟ چقدر طول میکشه؟ چطوریه؟ توروخدا اگر پیشنهادات بهتری داری کمکم کن ممنون میشم

خودمم بلاگری و ادمینی و این چیزا دوست دارم اما همسرم سرویسم میکنه درحالت عادی شالم چیزی نمونده از سر ...

برو  کیک  پزی  یاد  بگیر  خانه  کارگرشهرتون باهزینه کم  یاخیاطی  راحت  توی خونه  یا فروشگاه ها  مثل  کوروش صندوقدار میخان

برو کیک پزی یاد بگیر خانه کارگرشهرتون باهزینه کم یاخیاطی راحت توی خونه یا فروشگاه ها مثل ...

نمیتونم برم صندوق داری و این چیزا من خودم مشکلی ندارم کار عار نیست اما هم همسرم اجازه نمیده هم اینکه اطرافیانم همه کار دولتین یا اداری کیک پزی اصلااااا علاقه ندارم خیاطی هم خیلیییییییییییی دوست دارم اما میترسم موفق نشم بعد ی مشکلی هست من اعتمادبنفسم خیلی پایینه تو خانواده خودم از بچگی مدام بهم میگفتن تو گیجی تو خنگی بی دست و پایی نمیذاشتن کاری کنم اما از وقتی که ازدواج کردم خانواده همسرم فامیلاشون خود همسرم مدام میگن ذهنت عالیه چطور درسو ادامه ندادی حافظت ماشالله عالیه خیلی خوب از پس همچی بر میای و ... همش اینا رو میگن اعتمادبنفس گرفتم وگرنه خانواده سم خودم فقط بهم سرکوفت میزدن و لهم میکردن هنوزم همینطورن

آره مشکل ندارم بیکارم ولی میگرن دارم اذیت میشم

علت میگرنت رو پیدا کن و درمانش کن

اگه عصبیه و فشار خون نداری، هروقت سردرد شدی یک لیوان آب نمک و شکر، یا اب البالویی چیزی بخور

اگه از کم خونیه با قرص آهن رفعش کن

اگه از کم آبیه با خوردن مایعات رفع میشه

و ....

و بعد از حل مشکلت، چون بیکاری دو شیفت برو

پول به ادم قدرت و اعتماد به نفس و متاسفانه شخصیت میده

اول ظاهرتو میبینند و قضاوتت میکنند بعد باطنت رو

خودمم بلاگری و ادمینی و این چیزا دوست دارم اما همسرم سرویسم میکنه درحالت عادی شالم چیزی نمونده از سر ...

آموزشگاه های زیادی هستن که مدرک میدن

خیلی هام واسه کار فقط یک مدرک icdl میخوان

نهایتا ۶ ماهه فکرکنم

خیلی جاهام خودشون بهت آموزش میدن و نیاز به مدرک نیست

آموزشگاه های زیادی هستن که مدرک میدنخیلی هام واسه کار فقط یک مدرک icdl میخواننهایتا ۶ ماهه فکرکنمخیل ...

نه سوالم اینه ک بخوام جایی استخدام بشم مدرکی ک از بیرون گرفتم بدردشون میخوره؟ یااونایی که با دانشگاه و درس مدرک گرفتن اولویته براشون؟

نه سوالم اینه ک بخوام جایی استخدام بشم مدرکی ک از بیرون گرفتم بدردشون میخوره؟ یااونایی که با دانشگاه ...

اره

مخصوصا واسه شرکت ها

ادارات دولتی شاید مدرک دانشگاهی بخوان ولی جاهای آزاد نه

که اونم باید کلی آزمون استخدامی بدی حالا شاید قبول بشی شاید نشی

درکل عزیزم الان مهارت بیشتر از مدرک بدرد میخوره

مردم به کسی پول میدن که بلد باشه واسشون کار کنه

توی دانشگاه هم مثل دوران مدرسه

بیشتر تئوری باهات کار میکنند

کسی موفق تره که مهارت داشته باشه نه مدرک

ارهمخصوصا واسه شرکت هاادارات دولتی شاید مدرک دانشگاهی بخوان ولی جاهای آزاد نهکه اونم باید کلی آزمون ...

پیشنهاد خیاطی و حسابداریت خیلییییی عالی بود واسم اگر پیشنهاد دیگه ای داشتی حتما بهم بگو عزیزم ممنونم 🩵🩵

البته ادمینی با بلاگری فرق داره

نیاز به حضور فیزیکی شما نداره

شما با ادیت کارهای بقیه مثلا یک بلاگر یا یک مغازه دار که وقت یا مهارت پیج داری نداره و جواب دادن دایرکت و کامنت ها میتونی کسب درامد کنی

پیشنهاد خیاطی و حسابداریت خیلییییی عالی بود واسم اگر پیشنهاد دیگه ای داشتی حتما بهم بگو عزیزم ممنونم ...

باید ببینی به چی علاقه داری

بری دنبالش و آموزش ببینی و تلاش کنی به نتیجه میرسی

میتونی با آموزش هنر و نقاشی کسب درامد کنی

با اموزش فتوشاپ و طراحی، لوگو و عکس پروفایل و ... بسازی و پول دربیاری