2777
2789
عنوان

حالم بدههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 56 پست
دکتر دقیقا چی گفته بهت گفته غده س؟؟

گف توده داری سینت 

ولی نمونه برداری نکرد گف س ماه بعد سونو بده ببینه رشد کردن یان ولی دلم طاقت نیاورد پیش ستا جراع دیگه بردم همینو گفتن

میشه برام ی صلوات بفرستی دوست گلم (: ✨❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ت اینسنا ی پست دیدمنوشته بود سرطان یارو متاستاز کرده و توده ت سرش در اومده

اینستا😂😂😂😂😂😂😂😂😂

از دست تو

کدوم حرفهای اینستا درسته دختر

پاشو برو بخواب هیچیت نیست🤣🤣🤣

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۷_۲۳۴۲۵۵۱۷۸_zpbs.mp4/

اینستا😂😂😂😂😂😂😂😂😂از دست توکدوم حرفهای اینستا درسته دخترپاشو برو بخواب هیچیت نیست🤣🤣🤣

پس این چیع ت سرم در اومده

نکنه توده هام بدخیم شدن زدن ب مغزم خدایا😭😭😭😭😭😭😭

گف توده داری سینت ولی نمونه برداری نکرد گف س ماه بعد سونو بده ببینه رشد کردن یان ولی دلم طاقت نیاورد ...

خب تو داری تلقین میکنی که زده به سرت اگه اوضاع انقد که فکرمیکنی خراب بود دکتر خودش خیلی زود دست به کارمیشد تا سه ماه صبر نمیکرد 

پس این چیع ت سرم در اومدهنکنه توده هام بدخیم شدن زدن ب مغزم خدایا😭😭😭😭😭😭😭

دیوونه ای بخدا

توده هم باشه اینجوری بیرون نمیزنه

همسایه مون اینجوری شده بود دکتر گفته مشکلی نیست بخدا

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۱۷_۲۳۴۲۵۵۱۷۸_zpbs.mp4/

ببین حتی اگه غدده هم باشه آلان دکترا عمل پیشرفت کرده عزیزم انقد که تو خودتو میترسونی وتلقین میکنی خ ...

اخه پیش ستا دکتر بردم همشون گفتن س ماه بعد سونو. تکرار کن از پریشب  دیدم گوشه سرم برجستگی داره اینق ور رفتم درد گرف الانم ت اینستا دیدم ک طرف سرطان سینه داشته و زده ب مغزش غوده در اومدع

میگم نکنه بدخیم شدن 😭😭😭

خب تو داری تلقین میکنی که زده به سرت اگه اوضاع انقد که فکرمیکنی خراب بود دکتر خودش خیلی زود دست به ک ...

خب من پیش ستام بردم

گفتن برو س ماه بعددددد

ولی این چیه ت سرم در اومدع و این پسته اینستا چیبود دست پام داره میلرزه💔

دیوونه ای بخداتوده هم باشه اینجوری بیرون نمیزنههمسایه مون اینجوری شده بود دکتر گفته مشکلی نیست بخدا

دارم دیوونه میشم

😭💔

ترسیدی میشینی سرچ میکنی میخونی بعد همشم به خودت ربط میدی انقد مطالب الکی نخون باعث میشه استرسی بشی

استرس بشدت دارم

ولی چرا در اومده💔دکتر ک گف توده هات خوش خیمن 

گف برو س ماه بعد 

خب من پیش ستام بردمگفتن برو س ماه بعدددددولی این چیه ت سرم در اومدع و این پسته اینستا چیبود دست پام ...

اخه پست اینیستا چه ربطی به تو داره سرتم مگه دکتر گفته غدده؟