2777
2789
عنوان

آرامش گمشده

108 بازدید | 17 پست

من بیشتر از ده سال بیکاری کشیدم.  خیلیییی سخت میگذشت.  استخدامی شرکت کردم و معلم تربیت بدنی و سلامت شدم.  منتظر نتایج که بودم بابام میگفت کاش دبیر ریاضی میشدی.  وقتی گفتم دوستم دبیر زیست قبول شده با یه آه سوزناکی برگشت گفت کاش تو هم قبول میشدی.  یه دوست دیگم دبیری زیست قبول شده بود هم دبیر ورزش.  اما ورزش رو انتخاب کرد. برگشت با حالت خیلی بد گفت که ابله زیستو ول کرده اومده ورزش (با احترام به همه معلمای ورزش که خودم هم الان معلم ورزشم). امروز مامانم برگشته میگه اگه کسی پرسید نگیم معلم ورزشه بگیم داره درس میده! منم بهشون گفتم وقتی بیکار بودم خجالت نمیکشیدید و الان که استخدامم بد شده!  خودتون تصور کنید حال من رو. کی به آرامش میرسم. دلم داره میترکه من بخاطر این شغل چندین ماه شبانه روز تلاش کردم. 

بخاطر حرفام معذرت میخام اینا دیدگاه من نیست و اگه کسی میگفت فلانی دبیر تربیت بدنیه حسودیم میشد. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتو ناراحت نکن 

منم معلم کودکان استثنایی ام خانوادم همیشه میگن نگید استثنایی بگید معلم ابتداییه 

کاملا درکت میکنم 

با اینکه خودم هیچ مشکلی با رشتم ندارم همیشه ام بهشون میگم بازم همیشه با ترحم میگن کاش رشتت عوض کنی و...

نمیدونستم استثنایی هم اینجور میگن!

منم دقیقا فکر نمی‌کردم دبیر ورزش اینجوری باشه 😑

چی بگم خودتو ناراحت نکن مهم اینه بتونیم پیشرفت کنیم حرف بقیه مهم نیست من تو تمام مراحل زندگیم خانوادم اینجوری کوبوندونم

منم دقیقا فکر نمی‌کردم دبیر ورزش اینجوری باشه 😑چی بگم خودتو ناراحت نکن مهم اینه بتونیم پیشرفت کنیم ...

خانواده همکارام از خوشحالی داشتن بال در می اوردن که بچشون قبول شده.  خانواده من اینه

منم همیشه هرکار کنم به چشم نیومده.  میگن بچه بدی هستی.  اگه اتفاقی بیفته برام مامانم میگه از بدیته که اینجور شد.  اعتماد به نفسم رفته

خانواده همکارام از خوشحالی داشتن بال در می اوردن که بچشون قبول شده. خانواده من اینهمنم همیشه هرکار ...

دقیقا من یه لحظه تو زندگیم هیچوقت از خاطرم نمیره وقتی جواب انتخاب رشته ها اومد به مامانم گفتم این رشته رو قبول شدم با خوشحالی بعد یهو داد زد اه چرا این رشته 🤕🤕 خییییلی خورد تو ذوقم بعد از همون شبم هی میگفتن پیش کسی نگی ها رشتتو مسخرمون میکنن 

حالام هر وقت از کارم صحبت میکنم پیششون بابام با نیشخند نگام می‌کنه یا وقتی میگم رشتم خوبه دوسش دارم با حالت تمسخر و لبخند نگا میکنن 😑😑 واسه همین چیزی نمیگم پیششون ولی همیشه دلم میخواست مثل پدر و مادرای دیگه بهم افتخار کنن🥲🥲

دقیقا من یه لحظه تو زندگیم هیچوقت از خاطرم نمیره وقتی جواب انتخاب رشته ها اومد به مامانم گفتم این رش ...

معلمی شغل شریفیه و خیلی سخته.  چه برسه به معلم استثنایی.  ارج و قرب شما پیش خدا بالاست.  هم دنیا تو خریدی هم آخرتتو.  پدر و مادرت باید بهت افتخار کنن.  من کاملا درکت میکنم.  حتی بخاطر رشته دانشگاهم تو خابگاه پشت تلفن گریمو درآوردن پیش دوستم.  

دعای تو مطمئنم بخاطر تلاشی که برای اون بچه های معصوم میکنی گیراست.  دعا کن برام😍