2777
2789
عنوان

خدایا چی کار کنم

154 بازدید | 7 پست

خدایا خیلی حالم بده

خیلی وقته حالم خوب نمیشه

هرچی تلاش میکنم نمیشه

هرچی میخوام فکرمووبهم نریزم نمیشه

دست به ی کاری زدم گفتم دلخوشیم بشه ولی نشد کار کساد کساد

گفتم حداقل از پولش بی نیاز میشم نشد

۳تا بچه دارم پا رو دلم بزارم و به سیاه روزیم ادامه بدم یا پا رو بچه هام بزارمو ازشون رد شم؟

از بچه هام که نمیتونم بگذرم

موند بدبختی و سیاه روزیم که دارم تحملش میکنم

هنوز۳۰ سالمه ولی ن دل خوشی دیدم و نه میبینم

نه محبت دیدم و نه میبینم

نه آرامش دیدم و ن تاحالا حسش کردم

خیلی خسته ام

خدایا من خودم پاک پاکم یعنی گناه نیست هرشب پیشت بخوابه بعد پیش کسی دیگه ای هم باشع

گناه من چی بود که هی میسوزم و میسوزم و میسوزم

نه آروم میشم و نه تموم میشم

حداقل منو بکش

حتی جرات ندارم خودکشی کنم مثل زن دیشبی

پیش خودم میگم خب بچه هام ۳تان فردا کی بزرگشون میکنه

قطعا هیچ کس از پس ۳تاش بر نمیاد

بچه هام آواره میشن

دلم خیلی پره خدا .تو که درد به این بزرگی بهم دادی حداقل صبرشم بده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خدا بهت صبر بده عزیزم کاملا درک میکنم اینکه نه بتونی زندگی رو تحمل کنی و نه بتونی تمومش کنی 

ولی باور دارم که خدا یه جایی آرامش رو برمیگردونه تو زندگیت 

قران بخون آروم میشی اگه پول نیازی چهل روز سوره واقعه بخون

ایشالا که درست میشه

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
خدا بهت صبر بده عزیزم کاملا درک میکنم اینکه نه بتونی زندگی رو تحمل کنی و نه بتونی تمومش کنی ولی باور ...

مرسی عزیزم 

سوره واقعه رو فقط گوش بدم کافیه.؟الان دانلودش میکنم

منم بهش ایمان دارم .میدونم ی روزی کمکم میکنه

ولی میترسم من اینقدر بی طاقت بشم ی کاری دست خودم بدم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم سوره واقعه رو فقط گوش بدم کافیه.؟الان دانلودش میکنممنم بهش ایمان دارم .میدونم ی روزی کمکم ...

نه باید بخونی

درسته ایه هاش به نظر زیاد میاد ولی همشون کوتاه کوتاهن و قشنگه یه هفته بخونی حفظ میشی چله بردار ب نیت رزق و روزی حتما جواب میده همون وسطاش

اگه آرامش از خونه رفته یا جنگ و دعوا هس تو خونه یا فضای خونه سنگینه میتونی تند خوانی سوره بقره رو دانلود کنی اونو چهل روز توی خونه پخش کنی

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
نه باید بخونیدرسته ایه هاش به نظر زیاد میاد ولی همشون کوتاه کوتاهن و قشنگه یه هفته بخونی حفظ میشی چل ...

خیلی ممنونم ازت

عزیزم، یه خانم هزار برابر از یک آقا محکم تره. خانم ها فرشته های روی زمین هستن که برای تحمل پذیر کردن زندگی آفریده شدن. پس تو یه گنج توی دل و مغزت داری که هنوز ازش استفاده نکردی. بی پولی و بی مهری خیلی سخته ولی گنج تو خیلی غنی تره. ازش استفاده کن. یه گلدون گل رو وسط انبار آهن الات هم بذاری باز یه گلدون گله و هر کی ببینه دلش آروم میشه. تو اون گلدون گل هستی برای فرزندانت و زندگیت و جالبه که باغبان هم خودتی. از درونت بکش بیرون معجزه رو و شرایط عاطفی خانواده ت رو اصلاح کن. فکر کن ماموریت تو روی زمین ،نجات خانواده ت هست و قراره اون دنیا نمره ت رو به خدا نشون بدی. ما دنیا اومدیم تا بسازیم و امتخانش رو پس بدیم، نه اینکه وسط امتخان پاشیم بریم سره یه جلسه امتخان دیگه. تو میتونی  😘😘🌷🌷🌷🌷🌷 عر وقت سختت شد به لخظه ای فکر کن که قراره نتیجه زندگی و ازمونت  رو به خدا نشون بدی

الحمد لله کما هو اهله
عزیزم، یه خانم هزار برابر از یک آقا محکم تره. خانم ها فرشته های روی زمین هستن که برای تحمل پذیر کردن ...

😭😭خیلی ممنونم از حرفات

دلم آروم تر شد

هروقت تاپیک درد ودل باخدا رو میزنم

با خدا عهد میکنم هر کامنتی که برام مینویسن رو ی نشانه از خدا قرار بدم تو زندگیم

ممنونم از حرفای قشنگت