2777
2789

شوهرش چند ماه با دوست دختر قبلیش رابطه داشتن بصورت تلفنی و پیامک، رابطه حضوری رو مطمعن نیست داشتن یا نه، شما بودید میبخسیدید یا طلاق؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم الان میاد حسنک راستگو همه چی رو لو میده

هیچ کس راست همه چیز رو نمیگه 

ولی حداقل باید ازش توضیح بخواد یه فرصت باید بهش بده که خودش رو توضیح بده یا حرفی که می زنه رو باور می‌کنه یا نمیکنه دیگه 

هیچ کس راست همه چیز رو نمیگه ولی حداقل باید ازش توضیح بخواد یه فرصت باید بهش بده که خودش رو توضیح بد ...

به نظر من بزرگترین حماقته.

که می‌دونی اگر از این جام بخوری زهر.ولی به عمد میخوری که شاید زهر نباشه .

بچه ندارین جدا بشین و تمام .

زندگی با بچه قضیه اش فرق میکنه

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
به نظر من بزرگترین حماقته.که می‌دونی اگر از این جام بخوری زهر.ولی به عمد میخوری که شاید زهر نباشه .ب ...

اگه کسی جلوت زهر گذاشت و تعارف کرد ازش بپرس زهره یا نه، یا میگه آره یا نه، این که تو بخوری یا نه با خودته 

حداقل بعدا نمیگی نکنه اشتباه کردم نکنه اون نمی دونست تو این زهره و تعارف کرد ، حتی اگه جدایی هم باشه یا شک هم باشه ، شکت به یه اطمینان تبدیل میشه 

بذار ازش بپرسه و اون یه جوابی بده این که حالا باور کنه یا نه جداست، نهایتش بعدا میگه من مطمعن بودم دیگه نمیشد جمعش کرد 

اگه کسی جلوت زهر گذاشت و تعارف کرد ازش بپرس زهره یا نه، یا میگه آره یا نه، این که تو بخوری یا نه با ...

تجربه زیادی که از این موضوع دارم ،پرسیدن حماقت محض.

و کسی که جلوت زهر می‌زاره که دیگه نمیگه زهر .

خیانت توجیح نداره

خیانت تکرار میشه 

خیانت ربطی به ضعف های شریک مقابل نداره

کسی که انتخاب می‌کنه که من خیانت بکنم ،پ انتخاب خودشو کرده ،الکی طرف مقابل دست و پا نزنه .البته همه اینا شامل کسی میشه که بچه ای در میان نباشه .

تجربه زیادی که از این موضوع دارم ،پرسیدن حماقت محض.و کسی که جلوت زهر می‌زاره که دیگه نمیگه زهر .خیان ...

من نمی‌دونم چی تو پیام ها بوده اگه واضحه که حق با تو، ولی اگه این وسط یه چیز اشتباه یه شک اشتباه باشه چی 

به خاطر اون بچه هم که شده به پدر بچه یه شانس توضیح باید بده فردا میخواد به اون بچه بگه به خاطر پیامی که از بابات دیدم داشت خیانت می کرد ازش جدا شدم؟ نمیگه مامان باهاش حرف زدی؟ واقعا اون کار رو کرد ؟ 

من نمی‌دونم چی تو پیام ها بوده اگه واضحه که حق با تو، ولی اگه این وسط یه چیز اشتباه یه شک اشتباه باش ...

من تو اولین نصیحتم چی گفتم ،گفتم اگر بچه دارید کلن قضیه فرق می‌کنه و یه جور دیگه باید نسخه بپیچی،اما اگر بچه ندارید ،توضیح نداره ،اقا شما خیانت کردی و تمام 

بهانه تراشی خیانت کرده مساوی است با حماقت محض خیانت دیده .

کسی که یکبار خیانت می‌کنه حتی در حد پیامک وقتی ببینه شریکش موند ،خیالش راحت میشه دفعه بعد پیامک بازی رو تبدیل به دیدار می‌کنه و برو تا آخر