2777
2789
عنوان

سلاممممم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 220 پست
اجی حاجت تو رو خوندم دلت گرفته بود خیلی 🙂 نگران نباش همشو نوشتم به دست های بریده حضرت ابولفظل قسم د ...

من حاجت روا نمیشم

چون میدونم ک نمیشم

ولی از این بابت که زحمت کشیدی ممنونم و دارم صلوات برات میفرستم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
@سنوریتا @ay1380 @سووونی @نونوشیان @عشقشکلات

🥹🥹🥹🥹🥹من شما رو نمی‌شناسم اما دوست خوب منی.خیلی ممنون ازلطفت.لطفا بازم رفتی من رو هم دعاکن که خداحاجتم زودتربده.توی روزای سخت زندگیم دعای خیرت مثل یه آب روی آتیش بود.دلم خنک شد.ممنون از لطفت☺️🥺❤️

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حاجت روا نمیشمچون میدونم ک نمیشمولی از این بابت که زحمت کشیدی ممنونم و دارم صلوات برات میفرستم

🙂💔اینطوری نگو اجی 🙃من شنیدم میگفتن دیدن که توی این مسجد حضرت ابولفظل داشت نامه ها رو میخوند 🙂 چرا حاجت روا نشی من فقط یبار حاجت نگرفتم ازش طول می‌کشه طوری که ناامید میشی اما یهو میبینی معجزه شد مطمعن باش حاجتتو حضرت ابولفظل میخونه اگه برآورده نکرد برای اینه که به صلاحت نیست اگه برآورده کرد باید بهم خبر بدیااا🥺🥺🥺🥺💕⁦❤️⁩بعدشم تو دیگه غصه نخور 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

🥹🥹🥹🥹🥹من شما رو نمی‌شناسم اما دوست خوب منی.خیلی ممنون ازلطفت.لطفا بازم رفتی من رو هم دعاکن که خد ...

چشم دوباره دعات میکنم واقعا آروم شدییی؟خداروشکرررر🧡🥺

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

🙂💔اینطوری نگو اجی 🙃من شنیدم میگفتن دیدن که توی این مسجد حضرت ابولفظل داشت نامه ها رو میخوند 🙂 چر ...

قربونت برم ممنون

من عاشق حضرت اباالفظل بودم یروزی ولی وقتی بلاهایی ک نباید اوند سرم قیدشو زدم

این حاجتم ب شدت ب صلاحمه زندگیم از هم پاشیده حالت قبلمو زندگی قبلمو از خدا میخوام

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
مرسییی اجیییی. 🥺🥺🥺🥺🥺 🙂💔چی بگم امیدوارم خدا قلب هیچ کدوم از بنده هایی که اینجا اسمشونو نوشتم ن ...

ان شاالله. توکل بخدا. من که همیشه امید وتوکلم به خدا بوده وهست.شماهم دعاکن که مبادا توی این امتحانات سختیها وگرفتاریهایی که برامون پیش اومده ثانیه‌ای از خدا غافل نشیم

اللهم عجل الولیک الفرج💚
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🤍فدات شم خوشگلم حاجت روا شدی تگم کن

به امید خدا و با دعای خیر شما انشالله بزودی حاجت روا میشم و میام میگم حتما 😍🤍🌸

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

مرسی اجی 🥺🙂💔 نمبخام خدا دیگه قلب منو کامل له کرد دیگه ازش هیچی نمیخام درباره خدم فقط یادم میمونه ...

فدای دل مهربونت بشم

انشاءلله حضرت عباس شفاعتتو کنه و حاجتروا شی

ممنونم ازت

میشه ب نیتم صلوات بفرستین🙏

چشم دوباره دعات میکنم واقعا آروم شدییی؟خداروشکرررر🧡🥺

چشمت بی بلا.خیلی ممنون.شانسی پیام توضیحات در مورد حضرت عباس خوندم.این دومین نشونه امروزه.چون یک نذر دیگه که برای حضرت ابوالفضل هست امروز یه جایی دیدم وگفتم این حتما نشونه اس.خیلی عجیب بود حیف نمیشه تعریف کنم.اما لطفا بازم اسم من وحاجتم رودوباره یادت نره هروقت رفتی مسجدبنویسی.انشاالله دعات درحقم بگیره.منم دعات میکنم گلم

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون