2777
2789
عنوان

سلاممممم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 220 پست

چیشده

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

واهایییییی😍چشام قلب قلبی شدددددمرسی عسیسممممم حاجت روا بشی الهیییب

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🤍جیغغغغغغغغغغغ ایشالا همیشه خبر خوب بشنوی چشمات قلبی شن

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسییییییییییییییییییی مرسییی عزیز دلم دست گلت درد نکنه چرا انقد مهربونی شما واقعا خیلییییی ممنونم ا ...

کاربرای اینجا نظر لطف دارن همه بهم میگن چقدر قلبت مهربونه 🥺😂🙂🤍⁦❤️⁩ ولی خدتون قلبتون مهربونه که من صداتون کردم تو سخت تمرین روزای زندگیم نی نی سایت و کاربرهای مهربونش حالمو خوب کردن خوب منم باید جبران کنم دیگه🥺🙂

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

سلام عزیزم شما بازم میتونی بری اون مسجد؟ ک لطف کنی واسه منم دعا کنی نامه بدی؟🥲

اره عشقم نزدیک خونه مونه بیا درخاست دوستی بده عزیزم بغض هم نکن 🙂

الهی عزیز دلم 🫂چه قلب مهربونی داری 💗😘دنیا هنوز آدمای قشنگ شو داره

🙃💔اره دنیا هنوز آدم مهربون داریی 

وایییی خواهری کار من با شما هنوز تموم نشده هااا حاجت روا که شدین باید تگم کنید خوشحال شمما 💕🥺

ممنون محدثه جانم چقد شما مهربونی ،ان شالله به همه ی ارزوهای خوبت برسی

مرسییی قشنگممم 🥺بهم خبر حاجت روایی تو بدی هاا

🙃💔اره دنیا هنوز آدم مهربون داریی وایییی خواهری کار من با شما هنوز تموم نشده هااا حاجت روا که شدین ...

انشالله   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
ای فدای تو بشم من.قربونت برم الهی خب منم اینهفته خادمیم برای امام زمان رو به نیت خودت وحاجت دلت انجا ...

مرسییی اجیییی. 🥺🥺🥺🥺🥺 🙂💔چی بگم امیدوارم خدا قلب هیچ کدوم از بنده هایی که اینجا اسمشونو نوشتم نشکنه شرمنده هیچ کدومشون نشم 

سلام عزیزم خیلی ممنون گلم ❤🌹حاجت روا بشی

سلام گربه کوچولو 🥺💔 مرسی عشقم آرزوت برآورده شد صدام کن

الهی من قربونت برم دختر نمیدونی چه قدر خوشحالم کردی الهی هرچی تو دلته بهش‌ برسی ممنونم واقعا🥺🫂🌸🌸 ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 واییی خداروشکر که تونستم خوشحالت کنم ایشالا آرزوت برآورده شه خوشحالیت دیگه تکمیل بشه

سلام،مرسی عزیزم،خیلی لطف کردی مهربوناز خدا میخوام اول حاجت خودتو بده حاجتروا و دلشاد بشی بزودی بحق ب ...

مرسی اجی 🥺🙂💔 نمبخام خدا دیگه قلب منو کامل له کرد دیگه ازش هیچی نمیخام درباره خدم فقط یادم میمونه آرزوهام که برآورده نشدن یه گوشه موندن تو قلبم 

فقط میخام دیگه قلب هیشکسی نشکنه هر موقع دلتون خاست با حضرت ابولفظل حرف بزنید بگید من حاجتتون رو بنویسم بچها ببرم اون مسجد

الهی قربونت برم مرسی مهربونم انشاالله اول از همه خودت حاجت روا بشی خیلی خوشحالم کردی واقعا 🥹لطفاً د ...

چشم اجی دعات میکنم 🙂🥺💓💓ایشالا دیگه غم ازت دور بشه خوشبخت ترین دختر بشی

منم؟😔

اجی حاجت تو رو خوندم دلت گرفته بود خیلی 🙂 نگران نباش همشو نوشتم به دست های بریده حضرت ابولفظل قسم دادم اونا حل شن 

چیشده

عزیزم حاجتتو نوشتم روی کاغذ میبرم مسجدی که خیلی حاجت میده