2777
2789
عنوان

بیاین بگید😍😍

69 بازدید | 11 پست

چه وایبی ازم می گیرید 😍😂))سریع منتظرم عشقااا💜

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

نمیشناسمت متاسفانه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نمیشناسمت متاسفانه

⁦👩‍🦯⁩حالا بگو یا توجه به کاربری و پروف و تاپیک هام🥺

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

⁦👩‍🦯⁩حالا بگو یا توجه به کاربری و پروف و تاپیک هام🥺

پروفت که پاییزه و پاییز هم که عشقه پس در نتیجه خودت هم مث پروفت دوست داشتنی ای😍

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

نمیشناسمت

⁦👊🏼⁩😂😂بشناس با توجه به کاربری و پروف و ..

پروفت که پاییزه و پاییز هم که عشقه پس در نتیجه خودت هم مث پروفت دوست داشتنی ای😍

😍😍 ملسیی عزیزم 🥺چون پاییزی هستم اهوم خیلی 

😍😍 ملسیی عزیزم 🥺چون پاییزی هستم اهوم خیلی

🥹🥰

⁦👊🏼⁩😂😂بشناس با توجه به کاربری و پروف و ..

اخه نمیدونم چی بگم

پروفایلت واس پاییزه از فصل پاییز متنفرم

ادم خوبی هستی یا نه خدا میدونه

کاربری دست دو نفره یعنی درک نمیکنم چرا فقط واس خودتون نیست 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اخه نمیدونم چی بگمپروفایلت واس پاییزه از فصل پاییز متنفرمادم خوبی هستی یا نه خدا میدونهکاربری دست دو ...

😐😐تخریب ۱۰/۱۰😒))کاربری دست خواهرم هم هست 🌚آخه اینم سوال 😂😂💔هعیییی پاییز متنفری 🤫🤫

😐😐تخریب ۱۰/۱۰😒))کاربری دست خواهرم هم هست 🌚آخه اینم سوال 😂😂💔هعیییی پاییز متنفری 🤫🤫

گفتی نظرت بگو گفتم

اها خب میتونه خودش کاربری بزنه چون کاربری داشتن از نظر من یه چیز شخصیه

اره متنفرم 😇

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

گفتی نظرت بگو گفتماها خب میتونه خودش کاربری بزنه چون کاربری داشتن از نظر من یه چیز شخصیهاره متنفرم � ...

باشه به اطلاعش می‌رسونم 🤣))عجب 😊