2777
2789
عنوان

پسره گفت☻

169 بازدید | 10 پست

یه هفتس باهم آشنا شدیم ۲۶ سالشه 

بعد یه سری به شوخی یه چیزایی راجب رابطه گفت 

بعد من جوابشو دادم 

ولی خب بدم اومد ازش

اونم گفت که من همچین آدمی نیستم و فقط دیدم دپی خواستم حال و هوات عوض شه 

واقعا اعتماد به پسرا سخته حداقل برای من .....

به نظرتون بلاک کنم بره یا میتونه اصلا قصدشون شوخی باشه!!؟!

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

قصدش شوخی نبوده

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشته سر حرفشو باز میکرده که زدی تو پرش😂آفرین خوب کردی اگه ادامه داد بلاکش کن اگه دیگه ادامه نداد نه بلاک‌ نکن کلا دخترا حس شیشمشون قویه خودشون میفهمن پسری که باهاش تو رابطس چی میخواد ازش

داشته سر حرفشو باز میکرده که زدی تو پرش😂آفرین خوب کردی اگه ادامه داد بلاکش کن اگه دیگه ادامه نداد ن ...

اره بابا من ۱۸ اون ۲۶ سنمون هم اوکی نبود تازه بهش گفتم کافور مصرف کن یا زودتر زن بگیر بعدم بلاک😂

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

خوب کردی😂من ی مورد اینجوری بود بخاطرش دلیت اکانت زدم، میدونم تا الان داره میسوزه😁😂

گفتم ببین یا زودتر زن بگیر یا کافور مصرف کن 😂 

سنمون هم نمی خورد  ۱۸ اون ۲۶

2790
2778
2791
2779
2792