2777
2789
عنوان

پاکسازی پوست

376 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.شما برای پاکسازی پوستتون چه کارهایی انجام میدین؟ تاثیرم داره؟؟؟

من خودم بخور میگیرم و بعدش ماسک‌جوانه گندم و ماست میزارم.....شما چکار میکنین؟

زن شاد،زنی نیست که هیچ گونه نگرانی ندارد.زن شاد،زنی است که نگرانی دارد ولی نمیگذارد نگرانی ها او را شکست دهند....💖
چجوری بخور میگیری؟دستگاهشو خریدی؟

آره دستگاه معمولیه....قیمتش فکر کنم ۳۵ بود

زن شاد،زنی نیست که هیچ گونه نگرانی ندارد.زن شاد،زنی است که نگرانی دارد ولی نمیگذارد نگرانی ها او را شکست دهند....💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکراب هم خوبه استفاده کن

همون که دونه های ریز داره؟

همون که دونه های ریز داره؟

اره

مخصوص صورت بگیر

البته بعضیاش مخصوص بدن و صورته

اونم خوبه

باید روی پوست ماساژ بدی

اگه اهل مطالعه ای یه سایت توووپ بهت معرفی میکنم

اطلاعات زیباییش فوق العادست

Chi-napooshim

چی نپوشیم

توش بگردی همه چی هست

من دوستم تونر واسه پاکسازیه پوستش استفاده میکنه میگه خیلی خوبه

تونر فقط واسه پاکسازی لوازم‌آرایش استفاده نمیشه مگه؟

اره مخصوص صورت بگیر البته بعضیاش مخصوص بدن و صورته اونم خوبه باید روی پوست ماساژ بدی اگه اهل مط ...

مرسی عزیزم😍😍😍😘

میشه عکسشو بزاری؟

الان دستم‌بنده....یه ده دقیقه دیگه بزارم؟