2821
2789
عنوان

کمک کنین

59 بازدید | 8 پست

دوستان یه راهکار واسه بواسیر بدین دارم از سوزش و خونریزی میمیرم. هرکاری هم میکنم همیشه یبوستم و دیر دیر میرم دسشویی 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 
وای عزیزم خیلی سخته نمیدونم چرا اکثرا مبتلا شدیم ب این یبوست صبحا قبل ازاینکه ناشتا شی آب ولرم باخاک ...

دارم میمیرم بخدا 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لوبیا وموز وهرچه که باعث این میشه نخور ورزش کن ورزش باعث میشه گارشت بهتر کار کره  وشیر هم فک کنم گوارش رو رون میکنه مربای زرد آلو 

آقای نامحترم درخواست نده لطفاببین تو جی هستی که تو نی نی سایتی متاسفم برات نمیدانم چه میشود ولی من هنوز هنوز امیدوارم در میان ناامیدی. اگه ضد زنی تو تاپیک های من نیاااااا

دانه چیا و گلاب و آب رو باهم مخلوط کن بزار چندساعت بمونه،صبح ناشتا بخور.

در حد یه قاشق مربا خوری دانه چیا نصف استکان گلاب در یک لیوان آب،تو ظرف در بسته بزار.

حالت لیز. آنه چیا یبوست رو برطرف میکنه،کلی خاصیت دیگه هم داره.

یه بار امتحان کن 

دوستان تایپیک آخرم نظر بدین لطفا

نفرین و مرگ بر پدر و مادر و فرزندان هر جنس مذکری که در این سایت به من درخواست دوستی دهد.

اب ولرم زیاد بخور چای و قهوه مصرف نکن دکتر نرفتی ای یدیختی میدونم چجوری منم مدتی اینجور بودم رفتم دک ...

مرسی گلم 

دانه چیا و گلاب و آب رو باهم مخلوط کن بزار چندساعت بمونه،صبح ناشتا بخور.در حد یه قاشق مربا خوری دانه ...

مرسی عزیزم 

2790
2823
2791
2779
2792