2777
2789
عنوان

امروز باز دلم از دست خدا گرفت

38 بازدید | 6 پست

یکی تو فامیلمون هست، من موقعی که ازدواج کردم همش مسخره ام میکرد که منو میکشتن هم با آدمی شکل شوهر تو ازدواج نمیکردم. کار درست ندارع درامدشم کمه. همه چیمو مسخره میکرد. سر عروسیم میز به میز گشته بود گفته بود ببینید چقدر زشت شده چقدر هیچیش به هیچیش نمیاد

منم اهمیت نمیدادم. میگفتم از حسادته.چندبار تو جمع بد تحقیرم کرد. فقط میگفتم خدایا خودت تو موقعیت من قرارش بده که قربونش برم یه شوهر براش رسوند همه چی تموم

زد و من سه سال بچه دار نشدم. همش نشست گفت فلانی با تو همزمان ازدواج کرده بچه اش یه سالشه. فلانی مشکل داشت بچه دار شد تو میگی مشکل نداریم بچه دار نمیشی. به همه گفته بود الکی میگه خودش بچه نمیخواد. دوستم مطب دکتر زنان دیده بودش.... خلاصه خون به جیگرم کرد

گفتم خدایا بهش بچه بده ولی یکی دو سال مثل من بزارش تو حسرت تا عبرت بشه قضاوت نکنه

که باز قربونش برم امروز خبر حاملگی دوقلوشو بهم دادن.

نمیدونم چه حکمتیه. خدا برای همه مهربونه ولی برای هرکی دل منو میکشنه مهربون تر

عزیز من عدالت از نظر من و شما با خدا فرق داره

اینطوری نیس که هر کی همون چیزی که تیکه انداخت همون سرش بیاد

اتفاقا برعکس

باید ببینی این شوهر و بچه دقیقا چه گلی میخوان به سرش بزنن در آینده 

صبر کوچیکه خدا ۴۰ ساله

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مگه خبر داری از اینده؟ فقط بدون که هیچی بدون جواب نمیمونه شاید سالها طول بکشه

چقدر مادرش و خودش خون به دل ما کردن

مامانش هی مادر منو عذاب میداد. مامانم میگفت خدایا با بچه ام اذیتم کردن با بچه اش امتحانش کن....

هعییی

نه اتفاقا ،من خدا رو خیییلی دیدم ،نه فقط تو قضیه کارما تو همه و همه جا ،،، با کاراش حکمتش و نشون میده ،فقط اینکه قبلاً صبور نبودم فکر میکردم خدا همین الان که من ناراحتم آن تایم جواب بده ،،،صبور باش و اعتماد کن

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
قربونش برمپنج، شش ساله نشستموقتی پیر شدم چه فایده

منم لنگم ،خیییییلی ساله ،،، اینقدر خسته میشم که به ستوه میام از دنیا ،، اما وسط زندگی یه حالیم خدا بهم میده و مهمتر اینکه یاد گرفتم شکر کنم واسه همین چیزای کوچیک و معمولی ،،،دیگه کمتر تقلا میکنم تهش که هر چی خدا بخواده ،یه بیتی داره مولانا !هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم،،هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من