2777
2789
عنوان

کراش

98 بازدید | 6 پست

چجوری بفهمیم یکی که با همه صمیمی رفتار میکنه آیا رو کسی کراش داره یا نه 

اصن از آدمایی که با همه یجور رفتار میکنن و نمیدونن باید یه سری استثنائاتی قائل شن خیلی بدم میاد خداوکیلی

اگه صمیمی باشه اون ادم کاملا اجتماعیه (غیر از ادم هول) 

ولی اگه واقعن خوشش از یکی بیاد یا رو در روش ساکت میشه حرف نمیزنه باهاش یا بیشتر علاقه صمیمی تر از بقیه باهاش رفتار میکنه

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ویژگی کلا ویژگی خوبی نیست،چون اگه  برین تو رابطه هم همین ویژگیش اذیتت میکنه...

ولی خب از علائم کراش داشتن همچین آدمایی میشه گفت که اتفاقا با اون فرد خجالتی تر و محتاط تر برخورد میکنن،یا هم بین صمیمیت هاشون به جایگاه ویژه قائل میشن برای فرد و به بقیه هم اینو نشون میدن

این ویژگی کلا ویژگی خوبی نیست،چون اگه برین تو رابطه هم همین ویژگیش اذیتت میکنه...ولی خب از علائم کر ...

بخاطر همین بود که هیچوقت بهش نگفتم دوسش دارم 

فک کن میومد از هول بازیاش پیشم میگفت منم جوری وانمود میکردم که ضایع نباشم و فک کنه همون رفیقیم

الان که باهم ارتباطی نداریم خودم قطعش کردم چون خسته شده بودم 

دوست ندارم کسی که دوسش دارم برا همه باشه پس ترجیح دادم تو زندگیم نباشه 

ولی حالا دوباره دارم میبینمش تو یه جمعی مجبوری 

هول بازی‌اش ادامه داره ها ولی بعضی وقتا یواشکی نگام میکنه

منم دروغ نگم مث سگ دلم براش تنگ شده 

ولی اینکه با همه اینجوریه جلوی ارتباط دوبارمو میگیره

بخاطر همین بود که هیچوقت بهش نگفتم دوسش دارم فک کن میومد از هول بازیاش پیشم میگفت منم جوری وانمود می ...

چیزی که برای همه باشد را نمیخواهم،حتی آسمان را...

بترس از جنس نری که به هول بازی هاش تو این قرن افتخار میکنه...

مطمئن باشه اون نگاه یواشکی رو هم بهم داره و دلش برای همه می‌ره،ذوقی نداره...

قدر وجود خودت رو بدون و صبر کن اون وقت میبینی یه روز عاشق آدمی شدی که به صداقت و وفادار بودنش معروفه

چیزی که برای همه باشد را نمیخواهم،حتی آسمان را...بترس از جنس نری که به هول بازی هاش تو این قرن افتخا ...

دقیقا..

میدونم ولی خاک تو سر قلب احمقم

البته قطعا من غرورمو زیر پا نمیزارم برم سمت اون هول و برای خودم ارزش قائلم

فقط نیاز داشتم از احساساتم بگم همین

حق با توعه

مرسی💗