2789
عنوان

یه لحظه بیایید

53 بازدید | 12 پست

من امسال کنکور. داشتم 

دختر عمم داشت 

من مامایی قبول شدم و داخل کانال خانوادگی مون هم گفتم

اون هیچی نگفت و از اول می‌گفت من رتبه ی آخر کنکورم بشم پشت کنکور نمی مونم میرم پیام نور 

منم گفتم لابد چون ندیدمش چیزی نگفته 

چند روز پیش پیام دادم که بیا بریم استخر گفت پریودم منم با دوستام رفتم 

دوباره این هفته با یکی از دوستام قرار شد بریم شهره بازی 

منم به دختر عمم گفتم که اونم بیاد بهش خوش بگذره 

گفتم فلانی جون من با دوستم دارم میرم شهربازی تو هم اگه دوست داری بیا یادمه قبلا خیلی پایه بودی 

یهوو برگشته گفته که قبلاً وقت داشتم که پایه بودم 

الان پشت کنکور موندم نمی تونم 

تو هم راحت شدی تو کانال نوشتی دیگه حالا هی بیا پز بده که میری گردش 😐

صمیمی هستین یا نه؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به دل نگیر، اون داره دوره سختی میگذرونه، روش فشاره،ناراحتیش رو اینجوری بیان کرده، سعی کن باهاش حرف ب ...

دلیل نمیشه این جوری رفتار بکنه 

باهاش حرف بزنم که دوباره جواب خوبیم رو با بدی بده

وا چه بیشعوره😐دیگه جایی رفتی بهش تعارفم نکن لیاقت خوبیو نداره

عزیزم وضعیت روحیش و یکی مثل خودش میفهمه 

بیشعور معنی نداره

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

معمولی خیلی صمیمی نیستیم ولی تو مهمونی های خانوادگی همیشه پیش هم میشینیم و باهم حرف می زنیم خوبیم با ...

دیگه خیلی بهش پیام نده 

بیرونم رفتی بهش نگو 

اگر خواست خودش بیاد سر صحبتو باز کنه

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

عزیزم وضعیت روحیش و یکی مثل خودش میفهمه بیشعور معنی نداره

توی شرایطش قرار نگرفتم شایدم همینطوری که شما میگین حال روحیش خوب نباشه اما به نظر من بازم دلیل نمیشه اینطوری رفتار کنه

توی شرایطش قرار نگرفتم شایدم همینطوری که شما میگین حال روحیش خوب نباشه اما به نظر من بازم دلیل نمیشه ...

چرا دلیل نشه 

عمل مستقیم داره یک سال باید بخونه دوباره آیا موفق شه آیا نشه بالخره دلش گرفته

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

توی شرایطش قرار نگرفتم شایدم همینطوری که شما میگین حال روحیش خوب نباشه اما به نظر من بازم دلیل نمیشه ...

من خودم پشت کنکوری بودم واقعا ربطی نداره