ولی هرچقدر هم که بهش فکر میکنم نمیشود من واقعا انسان خوبی هستم،صورت خوبی دارم،آشپزی عالی بلد هستم و هرکاری که فکرش را بکنی اما تا الان که ۱۸ سالم است دوتا سه تا خواستگار بیشتر نداشته ام دارم فکر میکنم که مشکل کجای کار است؟ من نه عشق ازدواجم نه هم اینگونه سنتی اما به هرحال مگر میشود آدم نداشته باشد نه تا بحال کسی مرا معرفی کرده است! آنوقت یک سری آدم هایی دور و برم میبینم که واقعا وضعیت جالبی ندارند اما خواستگارهای زیادی هم دارند شاید بگویید خب شاید بخاطر فشارهای جامعه و اقتصادی و مشکلاتی از این قبیل اما درهمین زمانه هم پیدا میشود واقعیت این است! شاید راست میگویند که به پیشانی و شانس است!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ازدواج مال ما دهه شصتی ها بود که تو همه چی محدود بودیم شماها برید زندگی کنید ازدواج چه معنی داره تو ...
من درگیر ازدواج نیستم فقط وقتی میبینم دخترای فامیل تعریفشون میشه که خواستگار دارن و من ندارم فقط ازین طریق دوست دارم داشته باشم و گرنه حالا حالاها میدونم زوده برام
۱۸ سالگی خیلی کوچیک هستی برای ازدواج الان دیگه سن ازدواج شده نزدیک۳۰ الان باید رو درست تمرکز کنی ،ه ...
نمیدونم چرا همه اینو توی پست گفتین مگه متن رو کامل نمیخونین
من فقط وقتی تعریف بقیه دخترا فامیل میشه که خواستگار دارن میگم خب چرا من ندارم فقط همین و گزنه میدونم حالا حالاها زوده و عشق ازدواج نیستم و مستقل هم هستم
هر موقع به استقلال مالی رسیدی بعد که اگر طرف خواست بزنه تو سرت عین خیالت نباشه خیلی راحت ازش بگذری بعد از 25سالگی خوبه اینو گفتم چون خیلی از مردا رو دیدم یک قرون به زنشون پول ندادن و عملا زن رو بدبخت کردن