2777
2789
عنوان

جاری پرو

399 بازدید | 7 پست

بچه ها یکم طولانیه فقط لطفا کمکم کنید

من تو عقدم شوهرم اینا کلا۳تا داداشن.دوتا بردارشوهرم دارم که یکیش از من بزرگتره که تازه عقد کرده . ی برادرشوهرم دارم همسن منه.برادرشوهر کوچیکم پیش نامزد من تو مغازه مرغ کار میکنن باهم.یدونه هم برادرشوهری ک تازه عقد کرده مغازع بدلیجات زده دقیقا چسبیده به مرغ و کارش جداس برا خودشه.

حالا جدا ازاین دوتا.ی مغازه ماهی زنده هم شوهر من با برادرشوهرم که نامزده باهم شریک زدن حالا اسمش شریکه ولی بیشتر خرجو شوهر من گذاشته

الان ی مشکلی دارم با جاریم ۱۷سالشه من۲۰ سالمه  نمیدونم حق باکیه

جاری من تو بدلیجاتی خودشون میمونه میچرخونه اونجارو شوهرشم تو مغازه ماهی 

از اینور چون شوهرمو برادرشوهرکوچیکم باهم تو مغازع مرغن واونجا هیچ ربطی ب جاریم نداره.چندباری اومده فیله برداشته برده خونشون .که نامزد من بعدش فهمید کلی ناراحت شد چون هنوز ازدواجم نکردن.مثلا شوهر من ک ماشین میخرید یهو فکر میکرد اونم شریکه میگفت ماشینه ماس.یا یکی دوبار گفت مغاززه ماهیمون فلانه و اینا منم ناراحت شدم ب شوهرم گفتم بابا مگه تو مغازرو نگرفتی پس چرا این همه چیو برا خودش میدونه که نامزدمم ب داداشش گفت اونم دیک تکرار نکرد

حالا الان یاد گرفته کارت مغازه که دست برادرشوهرکوچیکمه و میگیره میرع مثلا برا خودش خوراکی بخره درصورتی ک خب تو مغازه خودشون درامد داره هرروز..حالا دیروز اومده گفته کارتتو بده برم خوراکی دلم میخواد اینم داده.جاریمم قشنگ رفته برا خودش لباس اینا شلوار خریده خب برادرشوهر کوچیکه منم دیگ فکرکرده این مثل همیشه میره خوراکی بخره یهو دیده لباسه.ولی هیچی نگفت چون واقعا مهربونه.

مشکلی با خوراکی اینا ندارم بخدا چون خودمم رابطم با برادرشوهرم خوبه هم اون میخره برام هم من.

حالا قضیه این شلوارو شوهر من نمیدونست.من امروز ناخواسته بهش گفتم و خیلی عصبی شد گفت خیلی ندید بدیده.گفت فردا کارتو از داداش کوچیکه میگیرم.گفتم پول خودشه گفت مگه اون پول داره پول مغازس که میره تو کارت اونم دختره میاد میبره خرید فلان.هرروزم سفارش ناهار بیرون میده این برادرشوهرم حساب میکنه.از این میسوزم مالشو دودستی چسبیده پول فروش مرغایی که برای ما و برادرشوهر کوچیکمه و اون استفاده میکنه.

(قضیه شلواری که خریده هم از دهن مادرشوهرم پرید بیرون به من گفت وگرنه از شوهرم چون حساب میبرن به اون نمیگن)شوهرم گفت فردا خودم میدونم چیکار کنم گفتم منو خراب نکن نگو من گفتم گفت ن نمیگم.بنظرتون نباید میگفتم.؟یکم پشیمون شدم یکمم گفتم حقشه چون خیلیی پروعه خیلی. اینم بگم واسه روز دختر که مادرشوهرم برامون لباس خرید هم برای من هم جاریم 

دیدم از کارت شوهر من خریده واسه جفتمون اونم از خدا خواسته بدو بدو رفته پیش مادرشوهرم که رنگ لباسشو انتخاب کنه ولی من نه منم دیگ هیچی نگفتم ینی اینجوری پروعه بخاطر همین حرصم گزفته میدونمم فردا نامزدم حتما باهاش برخورد میکنه بنظرتون نباید میگفتم یا خوب شد ک گفتم

خدا یه دختر 17 ساله💔

شرکات اشتباه محضه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد پیچیده بود حرفات ،،،کلا مال شریکی بدردنمیخوره  اشتباهه صد درصد پولش برکت نداره هرکی ب ی نحوی دزدی میکنه از دخل

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

به نظر من کلا شما نباید تو مسائل کاری دخالت کنید ، الان چیزی که پیش اومده و گفتی و کاریش نمیشه کرد   ولی اعصاب و روان خودتو برای اینجور چیزا به هم نریز 

الان شوهر منم با برادرش شریک  من اصلا دخالت نمیکنم چون حوصله و اعصاب ندارم جاریمم هر چی میگه میگم به خودشون مربوط به ما چه

همسر من میگه با هیچ کس نباید شراکت کنی هییچ کس

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم