2777
2789
عنوان

انگیزه ندارم

140 بازدید | 9 پست

حالم خیلی بده حس هیچی رو ندارم انگیزم ندارم نه انگیزه زندگی نه معاشرت نه درس خوندن نه ادامه دادن 

دهمم دهم تجربی اول راهمه درسا خیلی سخته ولی من هیچ حسی رو ندارم هم کلاسی هام روزانه ۷-۸ ساعت مطالعه دارن من سر جمع نیم ساعتم مطالعه ندارم 

یه وقتایی از ۲۴ ساعت ۲۰ساعتشو خوابم یه وقتاییم از ۲۴ ساعت ۲ ساعت میخابم 

یه امید میخام یه نفر ک بهم تلنگر بزنه از جام بلند شم درسامو بخونم ب اون چیزی ک میخام برسم ولی نه کسی دورم دارم نه خودم انگیزه ادامه دادنو 

چاره چیه بنظرتون؟!

ببین یا پامیشی میخونی یا اونا موفق میشن و به تو و آرزوهات میخندن بعدم فکر نکن نخونی معجزه میشه براتا نههه نهاییارو خراب میکنی تا بخودت بیای دوازدهم شدی و راه برگشت نداری پس بهتره بخاطر خودتم شده بخونی به بقیم توجه نکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین یا پامیشی میخونی یا اونا موفق میشن و به تو و آرزوهات میخندن بعدم فکر نکن نخونی معجزه میشه براتا ...

:))) هوم کاملا درسته 

خیلی دارم سعی میکنم فشارایی ک رومه افسردگیم تاثیر نزاره رو هدفم رو موفقیتم 

ولی گاهی واقعا تاقطم طاق میشه دووم نمیارم و نمیدونم ب کدوم در بزنم

برنامه ریزی کندهم واقعا سخته به نسبت یازدهم و دوازدهم آسونه ها منظورم فشار درسیه که یهو وارد میشه حت ...

متاسفانه نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم ۷ـ۸ ساعت میچینم مغزم سوت میکشه ول میکنم اگ تایم کمم بزارم تا این برنامه امتحانیا واقعا نمیرسم ک بخونم در نتیجه اقد سردرگم میشم ک کلا بیخیال میشم

متاسفانه نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم ۷ـ۸ ساعت میچینم مغزم سوت میکشه ول میکنم اگ تایم کمم بزارم تا ...

ببین هیچوقت نمیتونی یهو هشت ساعت درس بخونی از سه ساعت شروع کن 

برای اولین بار که میخوای برنامه ریزی کنی

روز اول برای زیست فیزیک شیمی ریاضی مثلا ۳۵ دقیقه بخون هرکدوم رو

اگه خیلی خسته میشی پشت سر هم پارت بندی نکن یکساعت استراحت فاصله بنداز

بعد روز دوم ۴۵ دقیقه هرکدوم رو

روز سوم به بعد پنجاه دقیقه بخون هر درسو

اگر روی مسیرت مصمم هستی بخون پایه رو ضعیف بشی بری بالا تمومه راه برگشت نیست قوی بخون

اگر علاقه نداری سخته دو دقیقه کتاب می خونی خوابت می بره پشیمونی اومدی تجربی وقت خودت و خانواده ات و معلمات و... نگیر هیچ کسو عذاب نده جدی و مصمم با مشاور حرف بزن تغییر رشته بده