2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه کلاس زبان نمیرم خیلی سخته برام تو راهی رو برام پیشنهاد میکنی انگلیسیمو بهتر کنم کلاس دهمم

آها برای مدرسه میخای 

راستش منم هفتم نرفتم کلاس زبان خوب نبود اما هفتم تموم شد رفتم تا همین چند ماه پیش تواین ۸ سال هم خودم خوندم هم کلاس تا معلم شدم

شما شرایط شو داری بری گلاس؟

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

آها برای مدرسه میخای راستش منم هفتم نرفتم کلاس زبان خوب نبود اما هفتم تموم شد رفتم تا همین چند ماه پ ...

متاسفانه اصلا وقت نمیکنم برم با این اوضاع درسا و تست و امتحانات 

تو خونه پیشنهاد میکنی خودم خود خوان بخونم چون من یه چند سالی کلاس رفتم

متاسفانه اصلا وقت نمیکنم برم با این اوضاع درسا و تست و امتحانات تو خونه پیشنهاد میکنی خودم خود خوان ...

اره نهایت اینه ک خودت بخونی دیگه چه عیبی داره 

از منابع و کانالهای نامعتبر فقط استفاده نکنی

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️

اره نهایت اینه ک خودت بخونی دیگه چه عیبی داره از منابع و کانالهای نامعتبر فقط استفاده نکنی

من هر کاری میکنم بازم با زبان مشکل دارم اصلا غول زندگیمه منی که همه ی درسامو ۲۰ و ۱۹/۷۵ میگیرم اینو ۱۴ گرفتم 😶

من هر کاری میکنم بازم با زبان مشکل دارم اصلا غول زندگیمه منی که همه ی درسامو ۲۰ و ۱۹/۷۵ میگیرم اینو ...

راستش منم یادمه یبار هفتم بودم ۱۳ شدم اما بعدش ک رفتم کلاس عالی شدم الان زبان دانشگاه  قبول شدم

آنقدر ساده س و ما بزرگش کردیم