2777
2789
عنوان

بی بدن💔

279 بازدید | 33 پست

دیدین فیلمشو؟چه واکنشی داشتین

من اکثرا سر فیلما گریه نمیکنم اما این فیلم چون براساس واقعیت بود دلم خون شد برای غزاله و خانوادش💔مخصوصا سر اهنگ تیتراژ پایانیش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نتونستم کامل ببینمش اعصابم بهم میریزه دست وپا شکسته دیدم 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
نقش مادری به الناز نمیومد‌. با این‌که صدش رو گذاشت. به گلاره بیشتر میومد..منم دوسش داشتم و اشک ریختم ...

اتفاقا خیلی قشنگ بازی کرد بنظر من 

نقش پدر به سروش صحت اصلااا نمیومد

خیلی گریه کردم

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

من دلن برای هر دو سوخت . بابای پسره خیلی در حقش ظلم کرد با وعده وعیداش نذاشت حقیقتو بگه و بخشیده بشه ...

البته من شنیدم تو واقعیت داداش پسره بوده که اینکارارو کرده 

حالا تو فیلم پدرشو نشون دادن

هروقت به عشق و ازدواج فکر می‌کنم، یاد شبی‌که‌ماه کامل می‌شد میفتم.. خیلی رو ذهنم تأثیر گذاشته-

ای داد🤕🤕

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

میگن سگ های ولگرد تو آشغال دونی جسد نیکه شده غزاله رو خوردن آرمان فرداش رفته دیده جنازه نیست بخاطر ه ...

وای💔🙂

یه دختر یا کلا ادم با کلی امید بره تو رابطه بعد حتی خبر از فرداش نداشته باشه