موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 عنوان قرص خاب 38 بازدید | 3 پست یه بسته قرص خاب برای خودکشی کافیه؟؟قبلا اینکارو کردم نزدیک ۱۰بسته قرصای مختلف اما فقط بیهوشم کرد و بعد بهوش اومدن هزیون میگفتم دیگه نمیکشم از دست خانوادم میخام تموم بشه اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰 1403/07/26 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محمد_mohammad عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 2106 ن بابا ی مرض دیگه میگیری قوز بالای قوز .گاز شهری خوبه ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.
saraaa933 عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 1854 منم مجرد بودم این کارو کردم ولی بعدش گلاب ب روت بالا اوردم و هیچیم نشد فقط مجبور شدم تو شب سرد بارونی فرش بندازم تو حیاط و بشورمن تو مجردی حالم خوب بود ن تو زندگی متاهلی... نمیدونم خدا فازش چیه از ب وجود اوردن ی سری ادما
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 منم مجرد بودم این کارو کردم ولی بعدش گلاب ب روت بالا اوردم و هیچیم نشد فقط مجبور شدم تو شب سرد بارون ... منم داغونم میخام تموم بشهدلم ازخانوادم پره ازبچگی فرق گذاشتن تا الان دیگه نمیکشم اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰