2789

ترسیدم بابا من یه مدت معتاد الکل شده بودم دو سال برو خداتو شکر معتاد گوشی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چجوری آخه گوشیو کلا نمیزارم زمین هعی میگم بزار ساعت رند شه برم درس بخونم بازم نمیشه موند برا یه ساعت ...

همین میگم ی هفته ب هیچ عنوان نزدیکشم نشو جز ضرورت سختم هس ولی چاره ای نیس کلا هر نوع ترک کردنی

ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.

عه منم کنکوری ام😂🥴ولی حقیقتن تو گوشی جایی ندرم برم،قبلن یه واتساپ داشتم ک اونم کلن کنسل شد،نینی سایتم اکثرن وقت استراحت میام

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
چه اعتیاد باحالی ولی تفریحیش خوبه نه اعتیادش

وای نه خیلی بد بود ببین تفریح نبود که من واقعا اعتیاد پیدا کرده بودم واسه اینکه غمامو یادم بره افسردگی گرفته بودم پناه برده بودم یه مشروب روزی یه لیتر میخوردم یهو سه روز غذا نخورده بودم فقط مشروب و نوشابه چیپس چهار روز خواب بودم آخر رفتم دیالیز کلیه ام مشکل پیدا کزد ولی خدا رحم کرد با دو جلسه دیالیز حل شد مشکلم دو سال تمام من تو این بیمارستان و مطب ها بودم هفته ای یک بار سرم آمپول میزدم خوب میشدم دو روز بعد شروع میکردم به خوردن خیلی بد بود یک سال دو مله ترک کردم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
ههییی از فردا میخام شروع کنم برنامه محدود کردن گوشی نمیشناسی؟

من میدونم واستا الان اسماشو میگم

یکیش کلن قفل میکنه برنامه رو با رمز باز میشه

یکیش زمان میزاره و بعد اینکه زمانش تموم شد قفل میشه

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!