2777
2789
عنوان

ززززز

53 بازدید | 5 پست

کاربری خودم نیست ( مال دوستمه )

من ۱۵ سالمه و قصد دارم مستقل زندگی کنم و برم یه شهر دیگه دور از خانوادم کار کنم و مستقل شم برم دنبال آرزوهام و اهدافم تا الانم پول پس انداز کردم و دارم کار میکنم با گوشیم که برممم... دلیلش هم زندانی بودن در خونه و اوضاع بد زندگیم مشکلات و.... صبرم دیگه تموم شدههه تصمیمم‌ جدیه قطعا خانوادم اجازه نمیدن همچین کاری کنم و میکشنم‌ ولی من انجامش میدم و یواشکی میرم جوری که نفهمن

داری از چاله میوفتی تو چاه

بیرون بقدری گرگ هس که چیزیم که تو مشتته ازت بگیرن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگترین اشتباه زندگیت،هسنت کمه و هنوز دنیا و گرکاشو نشناختی ،بشین تو همین زندان تا وقتی ک هیجاناتت کم ش چشمات باز ش 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بزرگترین اشتباه زندگیت،هسنت کمه و هنوز دنیا و گرکاشو نشناختی ،بشین تو همین زندان تا وقتی ک هیجاناتت ...

چیههه همش گرگ گرگ میکنین من از پس خودم بر میام چقد تحمل کنم خسته شدم آزادی میخام همه چیزم همونجور که من میخام پیش میرههه