2777
2789
عنوان

زن🩷🪴🩷

88 بازدید | 10 پست

خیلی خوشتیپم  و این بهم حس زنده بودن میده...

حس زن بودن ! 

دختر بودن !

حس اینکه نیازی نیست اونقدرا هم تو زندگی زمخد باشی سفت باشی به خودت برررررس!!!! 

تا این حد که همه عاشق لباسم و سلیقم هستند... 

از در که میرم تو نیازی به حرف زدن نیست انرژی و زنانگی رو منتقل میکنم .

رنگ های روشن اکسسوری ست کردن رنگ جوراب با دکمه لباسم 

یک کردن بند کیف با کمربندم ... 

ست کردن نگین انگشتر با خالی خالی های  شالم...

هماهنگ کردن هارمونی رنگ پوستم وقوع آرایش با رنگ لباسم ؛ همینقدر دقیقه و با حوصله برای خودتون وقت بذارید 

برای دست هاتون 💅

برای موهاتون 🧖

برای پاهاتون 🦶

کفشتون 👠

جوراباتون ؛ من اگر جوراب هامو بچینیم رو زمین سه چهار متری جامیگیره ...! 

اصلا هرروز یه جور باشید یه روز کرم پودر رنگ روشن یه روز کرم پودر برنزه ؛ فرقی نداره شما در هر حالت زیبایی🙈

شیشه های خالی ادکلنم جا باز نمیکنن برای شیش های جدید چون کمد پر از شیشه عطر و ادکلن با  رنگ و بوی خاص متفاوت هست 😍

اینا رو گفتم به عنوان تجربه ؛ خوشتیپ زندگی کردن زنانگی رو بیدار می‌کنه ؛ اطرافیان رو شیفته خودتون . 

واقعا کیف میکنم از اینکه اینقدر حوصله دارم برای زندگی کردن انشالله همتون سبز باشید و پر انرژی 🪴🐢🤍

الان یه عده میگن پول نداریم ؛ 

برای همه چیز راهکار هست 

اگر لباس نمیتونی زیاد بخر خب رنگ و مدل لباس هات رو یه طوری انتخاب کن که مکمل باشن و طوری که با سه دست لباس بتونی بیست تا استایل بزنی 

عطر و ادکلن گرونه؟ خب فیک بگیر 

اکسسوری گرونه ؟ خب فیکشو بگیر عزیزم :)

یه کفش مشکی و یه کفش سفید رو هر خانمی باید داشته باشه 

شلوار مشکی و شلوار جین و شلوار کرم رو هر خانمی باید داشته باشه

تنها چیزی که باید اصل بگیری لوازم آرایشی هست چون پوستت نباید آسیب ببینه 

برای هر موضوعی اگر مشکلتون پول هست بگید راهنماییتون کنم

اما لطفا زنانگی کنید🪴👠🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ جونعطر خوب معرفی کن بهمون

اگر عطر با قیمت پایین میخوای که پخش بوش زیاد باشه اینا خوبه: 

سک..س گرافیتی 

گودگرل

دیزایر بلو 

لاو 

اینا گرم هستن و شیرین 

اولی و اخری محشره وقتی میزنی انگار وارد مغازه پاستیل فروشی میشی یه بوی لوند زنانه 

عزیزم خیلی درسته حرفات منم کیف کردم از استایلت و سلیقه ات افرین بهت  ولی ولی من یه خانوم متاهل هستم و یه دختر دارم ک مدرسه میره و حتی پیش دخترم شرمندم وقتی لباس و اکسسوری و ...میخاد و نمیتونم براش بخرم و شوهرم پول نمیده برا این چیزا انگاری روحمم دیگه مرده بخدا خودم عاشق عطر و اسپری هطتم ولی بزور میتونم تهیه کنم حالا راهکاری اگ داری بده 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
عزیزم خیلی درسته حرفات منم کیف کردم از استایلت و سلیقه ات افرین بهت ولی ولی من یه خانوم متاهل هستم ...

کم کم شروع کن 

هیچ مردی از زیبایی همسرش بدش نمیاد 

خسیسه؟ اگر خسیسهبه مدت با پس انداز خودت عطر بگیر لباس های خوشگل و بدن نما موهاتو رنگ ( خلاصه یه طوری بفهمون که چقدر داری به خودت اهمیت میدی) سری بعدی بگو عزیزممممم دوست دارم عطری که رو تنم میشینه رو تو انتخاب کنی سلیقت قشنگه 

یا بگو خواهرم می‌گفت بریم بازار لباس بگیریم ولی گفتم نه کار دارم دلم میخواد با تو برم خیلی میچسبه خرید کردن کنارت 

خیلی باید ریز شروع کنی تا خودش تشویق بشه به خریدن یه چیزایی 

گلم شاید ب تاپیکت ربطی نداشته باشه اما چند‌وقته ذهنم درگیره من تقریبا پنج ساله با ی اقایی تو رابطم قصدمون ازدواجه و همو خیلی دوست داریم این اقا قبلا برا اکسسوری اینا میخرید این دفعه برام پک لوازم ارایشی و لباس خریده ولی من خجالت میکشم ک قبول کنم نمیدونم حس بدی میگیرم چیکار کنم من قبلش براش ی پیراهن گرفتم نمیخوام منتی بالا سرم باشه میخوام جبران کنم براش اما بودجه ام کمه میشه راهنمایی کنی 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

همش میگه ندارم ندارم اخه اجاره خونه مون مونده بعدشم نمیخاد من پول خرج خودم کنم فایده نداره خسته شدم دیگه یه مدت رفتم سرکار بچم مریض شد اوضاع خونه داغون تازه انتظارداشت حقوقمم بدم برا خرج خونه فقط تونستم دو تا از دندونامو درس کنم و یه سری چیزا برا دخترم بگیرم و تولدها  دیگه بخاطر شرایط و.. نتونستم برم ولی راس میگی ادم باید از اول شوهرشو عادت بده وقتی هی ملاحظشو کنی تبدیل ب عادت میشه اخرشم چشمش دنباله زنای بیرونه

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
همش میگه ندارم ندارم اخه اجاره خونه مون مونده بعدشم نمیخاد من پول خرج خودم کنم فایده نداره خسته شدم ...

ببین عزیزم نذار زندگی اینجوری پیش بره زنده و ذوقش زن و لباساش رسیدن به خودش 

روحیتو زنده کن فضای خونه رو زنده کن 

باید با رفتارت به شوهرت ثابت کنی خوشتیپ گشتن من ارزش تورو هم بیشتر می‌کنه 

همسر من همیشه قبلی مهمونی ها میگه تیپت تکه آدم کیف می‌کنه نگاهت میکنه

گلم شاید ب تاپیکت ربطی نداشته باشه اما چند‌وقته ذهنم درگیره من تقریبا پنج ساله با ی اقایی تو رابطم ق ...

هردوتون شخصیت درستی دارید از فهم و کمالاتتون هست .

نیازی نیست قبول نکنی اونم با این شدت ؛ فقط بگو مرسی از اینکه به یادم بودی خیلی قشنگن و چقدر خوش سلیقه ای  ولی اگر اجازه بدی بعد ازدواج این موارد رو داشته باشیم الان یکم معذبم می‌کنه .

هردوتون شخصیت درستی دارید از فهم و کمالاتتون هست .نیازی نیست قبول نکنی اونم با این شدت ؛ فقط بگو مرس ...

وای مرسی خدا خیرت بده♥️خیلی ذهنم درگیر بود 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖