2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا😞

من خودم 37سالمه کل عمرمم ورزش کردم اما یادمه از 16سالگی بخاطر مشکلاتی که وجود داشت تا همین الان انواع دردهای عصبی و عضله ای رو تجربه کردم 

تو ایران این چیزا رو نداشته باشی باید به خودت شک کنی

من خودم 37سالمه کل عمرمم ورزش کردم اما یادمه از 16سالگی بخاطر مشکلاتی که وجود داشت تا همین الان انوا ...

هعی خدا 

استرسم اونقد بالاست که علاوه براین هورمونام بهم خورده موهام سفید شدن 

مرگ خیلی بهتره....

هعی خدا استرسم اونقد بالاست که علاوه براین هورمونام بهم خورده موهام سفید شدن مرگ خیلی بهتره....

میتونم بدونم دلیل استرسی که داری بخاطر چه مسائلیه شاید تونستم راه حل جامع بذارم

میتونم بدونم دلیل استرسی که داری بخاطر چه مسائلیه شاید تونستم راه حل جامع بذارم

به معلمی علاقه ندارم 

هرروزش برام عذابه....جزئیات فکرامو نمیتونم بگم اما مشکل اساسیم همینه 

شاید بگی همینه مشکلت؟اما واقعابرام خیلی عذابه😞

به معلمی علاقه ندارم هرروزش برام عذابه....جزئیات فکرامو نمیتونم بگم اما مشکل اساسیم همینه شاید بگی ه ...

تمام بزرگان دنیا گفتن با شغلی زندگی کنین که توش احساس خوشی داشته باشید وگرنه پیشرفت نمیکنید 

اگر شرایطش رو داری وارد شغل مورد علاقت شو و به حرف هیچکسی هم گوش نکن چون توی اون شغل پیشرفت میکنی

تمام بزرگان دنیا گفتن با شغلی زندگی کنین که توش احساس خوشی داشته باشید وگرنه پیشرفت نمیکنید اگر شرای ...

نمیتونم بیام بیرون تعهد دادم اگه بیام باید ۲برابر حقوقایی ک تاحالا دادنو پرداخت کنم 

درثانی اومدم بیرون چه کاری هست ک بکنم اخه بیکارمیمونم بدتر میشه 

نمیتونم بیام بیرون تعهد دادم اگه بیام باید ۲برابر حقوقایی ک تاحالا دادنو پرداخت کنم درثانی اومدم بیر ...

کلا علاقه به تدریس نداری یا از سر و کله زدن با بچه ها اعصابت بهم میریزه?