2777
2789
عنوان

خانمای شاغل یه لحظه میاین

205 بازدید | 14 پست

من معلمم و دیروز تو سرویس یکی از همکارا که تازه اومده مدرسه ما بهم گفت که یکی از همکارایی که پارسال پیشمون بوده به این گفته مدرسه ما نیاد چرا چون ما همه زیر آب زنیم و تازه یه مشکلی با یکی از دانش آموزا داشته تو یه روزی که فقط من مدرسه بودم و اداره فهمیده(یعنی من آدم زیر آب زنی ام به عبارتی)

منم الان زنگ زدم بهش گفتم چرا این حرفو زدی میگه نه من تو رو نگفتم مدیر مدرسه رو گفتم و حالا شنبه رودر رو میکنیم بنظرتون کار درستی کردم بهش گفتم یا نه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینم بگم من اصلا همچین کاری نکرده بودم .

و گفته نه اون خانوم دچار بدفهمی شده و خیلی بیشعور چون من فقط میخواستم کمکش کنم منم گفتم هرکاری میکنی چرا اسم منو میاری وسط

اگه برات مهمه بله خوب کردی

خب وجه کاریم خراب میشه بعد مثلا من بخوام برم مدرسه جدید همه میگن این زیراب زنه اومد.

مامانم که میگه نباید میگفتی مگه هرکی هرچی میفهمه باید بگه

خب وجه کاریم خراب میشه بعد مثلا من بخوام برم مدرسه جدید همه میگن این زیراب زنه اومد.مامانم که میگه ن ...

بنظرم اگه مقصر نباشی اتفاقا بی گناهیت ثابت میشه و اون همکار که غیبت کرده خجل میشه

بنظرم اگه مقصر نباشی اتفاقا بی گناهیت ثابت میشه و اون همکار که غیبت کرده خجل میشه

نه منک کاری نکردم ولی مامانم میگه نباید اونو خجالت زده میکردی ولی من تو روستا درس میدم منطقه شهری نیستم که بگم اشکال نداره همه میفهمن