2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم از مهمون یه هویی وای اعصابم به هم میریزه

یعنی چی یه دفعه بدون خبر پاشن بیان

علم پیشرفت کرده کلی تلفن و گوشی هست

مگه اینکه طرف خیلی گاو باشه بی خبر بیاد

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
غذای ساده میزارم جلوش و میگم کاش خبر میدادید وقت میکردم غذای بهتری بپزماز مهمون سر زده متنفرررررررم

وای منم اصلا مهمون سر زده اسمش میاد من سر درد می گیرم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
متنفرم از مهمون یه هویی وای اعصابم به هم میریزهیعنی چی یه دفعه بدون خبر پاشن بیانعلم پیشرفت کرده کلی ...

دقیقاااا بعد شوهرم میگه تو دوست نداری کسی بیاد در صورتی اینکه آمادگی ندارم اعصابم بهم میریره

گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤

اگه بخوام شعار بدم میگم قدمش رو چشمم مهمون حبیب خداست... اگه بخوام واقعیت رو بگم.. هر ماه چند بار مهمون اومدن اونم بی دعوت نمیتونم تحمل کنم ودر  رو  باز نمی کنم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡