2777
2789

یعنی بعضی  قسمت های روده. بیماری نیست . 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

کامل بنویس تا بهتون بگم. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامل بنویس تا بهتون بگم.

سونو فتق دادم اینو نوشته بود ولی نفهمیدم یعنی چی

تاپیک قبلم عکسش هس اما اینجا تایپش می کنم

خط آخرش نوشته دیفکت به قطر۶mmمدیال به عروق فمورال دراینگوینال سمت راست‌مشاهده‌میشود که با مانور والسالوا ساک هرنی به ابعاد mm3*9 حاوی لوپ روده دیده میشود. یعنی چی؟ لوپ روده چیه؟یعنی همون فتق؟ ممنون میشم بگید

خب بعضی قسمتای روده چی شده؟

شما ننوشتی که ادامه اش رو 

سونو فتق دادم اینو نوشته بود ولی نفهمیدم یعنی چیتاپیک قبلم عکسش هس اما اینجا تایپش می کنمخط آخرش نوش ...

ببین عزیزم فتق داری تو ناحیه بالای کشاله ران. یک پوشش و غشا هست که لوپهای روده وارد اون شده ، با عمل خوب میشه. 

ببین عزیزم فتق داری تو ناحیه بالای کشاله ران. یک پوشش و غشا هست که لوپهای روده وارد اون شده ، با عمل ...

درد داری ؟ 

ببین عزیزم فتق داری تو ناحیه بالای کشاله ران. یک پوشش و غشا هست که لوپهای روده وارد اون شده ، با عمل ...

اهان پس اینطوره، عزیزم یعنی روده هام اون قسمت گیر افتادن؟

بعد اینکه حتما جراحی نیاز دارم یا میتونم نادیدش بگیرم ؟🥲

درد داری ؟

دکتر گفت اندازش کوچیکه ولی این دردایی که بهم دس میده فکر کردم خیلی فتقم پارگی داره ولی ۴ میلیه کلا

اره درد و ضعف دارم توکشاله ران و دلپیچه های بدی بهم دست میده

اهان پس اینطوره، عزیزم یعنی روده هام اون قسمت گیر افتادن؟بعد اینکه حتما جراحی نیاز دارم یا میتونم نا ...

عزیزم متاسفانه جراحی میخواد. اما عمل پیچیده و سنگینی نیست. 

دکتر گفت اندازش کوچیکه ولی این دردایی که بهم دس میده فکر کردم خیلی فتقم پارگی داره ولی ۴ میلیه کلاار ...

علائم داری به دکتر بگو. خدای نکرده روده که گیر افتاده نکروز و سیاه میشه وقتی خون رسانی اش قطع بشه 

عزیزم متاسفانه جراحی میخواد. اما عمل پیچیده و سنگینی نیست.

وای دقیقا این مشکلم افتاد وسط دانشگام هم دردش اذیتم می کنه همم اینکه ترم اولم و باید برم🥺 ببخشید زیادسوال پرسیدم ولی لوپ روده تو نت گفت یعنی انسداد و گیرافتادن  و میگن فتقی که گیر بیفته خطرسازه..

این پس یعنی باید اورژانسی جراحی شم مثل اپاندیس؟ یا میتونم هروقت وقتم ازادشد پیگیر عمل شم.. چون میخوام برم دانشگاه میپرسم نگران شدم...