2777
2789
عنوان

تنهایی مادرم

109 بازدید | 7 پست

من ۱۰ سالی هست ازدواج کردم و ی خواهر کوچیکتر از خودم دارم 

خواهرم به تازگی راه دور ازدواج کرده و شرایط کاری پدرم جوری نیست ک شبا بیاد خونه ... نصفه شبا میاد و مامانم زیاد سن و سالی نداره حدودا پنجاه سالشه دائما تو خونه تنهاست حالا با این که سرکارم می‌ره ولی ظهر به بعد خونه هست و شبا مسجد می‌ره ولی طاقت تنهایی نداره

و دائم از من که راهم نزدیک چندتا کوچه فاصلمون هست انتظار داره که برم پیشش ..

خواهرمم سرکار میره اما روزهای تعطیل خونه هست اما  کلا هفته ای دوبار اونم محدود و چند ساعت میاد همه میگن فرصت بده اولشه تازه ازدواج کرده ولی اونم بهونه های خودش داره این که سرکار می‌ره فقط آخر هفته ها  فرصت دارن با شوهرش باشن به کاراشون برسن خرید برن و .... و بهونه های این شکلی ... و خیلی کم میاپ 

منم با این ک بچه کوچیک‌ دارم ولی دائم باید برم خونه ی مامانم اگر هم نرم هم ذهنم درگیرشه الان تنهاست الان داره چیکار می کنه تنهایی 

چون با این ک زن قوی و مستقلی بود ولی تنهایی بهش فشار آورده هی میگه در و دیوارا هم ترسناک میشن برام از این صحبتا ..

من هم از بچگیم خاطرات زیاد خوبی ندارم باهاش از بس سرش شلوغ بود فرصتی زیاد برای من نمی ذاشت زیاد و همیشه عصبی بود ....واسه بعضی چیزا ازش کینه تو دلم یا تو بارداری اینا زیاد هوام نداشت وقتی دورش شلوغ بود حالا ک‌تنها شده همش ب من میگه بیا پیشم واقعا موندم چیکار کنم .. هم کینه دارم ازش هم شدیدا دلم می سوزه براش از زندگی خودم دارم غافل میشم 

اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم 

💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدر و مادرش و خواهرش هم فوت کردن و کسی رو نداره حتی چند ساعت بره پیشش

خب همه تنهان ی روز تنهامیشن چیزی نیست ک دلت بسوزه شاید براخودتم پیش بیاد پس عذاب وجدان نگیر هروقت شرایط داشتی برو سربزن