2777
2789
میشه لطفا بگین چه تستایی؟من برم پیش روانشناس یا روانپزشک تشخیص ADHDبدهمیتونم قرص بخورم؟خسته شدم از ا ...

آه برید پیش روانشناس، یسری دارو میده کنترل میشه تمرکزت میره بالا و عملکرد ذهنیت بهتر میشه .

حتما برو پیش روانشناس که ببینه چه تستی لازم داری و تشخیص رو بده 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آه برید پیش روانشناس، یسری دارو میده کنترل میشه تمرکزت میره بالا و عملکرد ذهنیت بهتر میشه .حتما برو ...

روانشناس اول تشخیص میده بعد اگه دارو لازم داشته باشید ارجاع میده روانپزشک براتون دارو تجویز کنه

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

ممنونم از راهنماییتونلطف کردین

موفق باشید

منم اینجوریم، انگیزه ای برای درس ندارم، سعی کن شما ین انگیزه پیدا کنید مثلا شغل موردعلاقتون و به اون فکر کنید، یه راهکار روانشناسی برای افکار مزاحم اینه که یه کش محکم بردار بنداز دور مچ دستت شروع کن به درس خوندن وقتی که افکار مزاحم به ذهنت اومد محکم کش رو بکش عقب و ول کن، اینجوری مغز یاد میگیره اگه افکار مزاحم بیاد آسیب میبینی. 

منم اینجوریم، انگیزه ای برای درس ندارم، سعی کن شما ین انگیزه پیدا کنید مثلا شغل موردعلاقتون و به اون ...

مرسیی

انگیزه دارم،ولی نمیتونم خیلی یجا بشینم

همون تایمی هم ک نشستم تمرکز ندارم

:)

مرسییانگیزه دارم،ولی نمیتونم خیلی یجا بشینمهمون تایمی هم ک نشستم تمرکز ندارم

همین راهکار کش  خوبه، اگر حواست به گوشی پرت میشه سعی کن یه تایمی هم گوشی هم تلویزیون و هرچیزی که حواستو پرت میکنه رو یجا بزاری که سمتش نری. اگه از کسی مثل پارتنرت ناراحتی برو موضوعو حل کن تا با آرامش بتونی درس بخونی. حالا ممکنه خانوادتم باشه.