2777
2789
عنوان

مورفولوژی

115 بازدید | 9 پست

ایا کسی میدونی بعد از دوره درمان برای اقا ،مجددا مورفولوژی یا dfi به حالت اول برمیگرده؟ اگر برمیگرده چه مدت طول میکشه؟ میشه اقا چند دوره داروی هورمونی مصرف کنه؟

معمولا موفولوژی و دی اف ای داروی خاصی نداره بیشتر با تغییر و اصلاح سبک زندگی تغییر میکنه

دارو داده دکتر دوماه مصرف کردن دی اف آی از ۴۵ درصد اومده ۲۸ درصد اما طبیعی اقدام کردیم بارداری صورت نگرفته بهمون گفتن برید ای وی اف اینا کنید فعلا نرفتیم میخایم بریم نظرتون چیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دارو داده دکتر دوماه مصرف کردن دی اف آی از ۴۵ درصد اومده ۲۸ درصد اما طبیعی اقدام کردیم بارداری صورت ...

مورفولوژیش چنددرصده؟به حرف دکتراگوش نکن به منم گفتن فقط ای وی اف بعد یک سال خودم طبیعی باردارشدم موتیلیتی بوست و فرتیل اید و پنتوکسی فیلین مصرف کردخوب شد

مورفولوژیش چنددرصده؟به حرف دکتراگوش نکن به منم گفتن فقط ای وی اف بعد یک سال خودم طبیعی باردارشدم موت ...

اخه من هم اندومتریوز هستم نمیتونیم یکسال صبر کنیم بایذ سریع یکاری کنیم انجام بشه طول نکشه این موضوع

دارو داده دکتر دوماه مصرف کردن دی اف آی از ۴۵ درصد اومده ۲۸ درصد اما طبیعی اقدام کردیم بارداری صورت ...

خیلی عالیه ولی بله ممکنه برگرده شوهر من هر سه ماه عدد دی اف ای تغییر میکرد 

شوهر من هردوش مشکل داشت مورفولوژی ۲ دی اف ای ۳۵

ولی داروهایی که میدادن اکثرا مربوط به تحرک و ویتامین و اینجور چیزا بود برای یعضیا شاید کمبود ویتامین داشته باشن جواب بده ولی برای ما نداد بعد دیگه کلا روغن خوراکیمون عوض کردیم کلا یه مدت فست و فود و خوراکی و شکر و قند مصنوعیو گذاشت کنار و هرروز ناشتا کاسنی و... کلا خیلی اذیت شد یه بارم بعد از دوسال اقدام باردار شدم که تو هفته ی ۱۱ ایست قلبی کرد ولی خب اونموقع هنوز دی اف ای خیلی بالا بود

اگه عجله ندارین هنوزم صبر کنین و طبیعی اقدام کنین طول میکشه ولی انشالله میشه منم بعد از سه سال از سقطم دوباره الان باردار شدم 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...