2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

112 بازدید | 4 پست

نزدیک ی ماهه شوهرم ب کل عوض شده  اصن اینجور نبود بی رحم شده دلش میخواد هرجا ضایع م کنه مخصوص جلو خانواده ش 

اصن نمیشه حرف زد باهاش تا میای عادی حرف بزنی سوژه میگیره از حرف شروع می‌کنه به بد دهنی و همه تقصیرارو گردن من میندازه 

الان نزدیک ی هفته س میوه اینا نداریم فقط غذا درست میکنم ولی تو این ی هفته اصن صدام درنیومده از گشنگی حالم بد میشه  الان بهش گفتم برو یکم میوه بخر میگ ک نخور فهم و شعور نداری و.... 

چششام داره سیاه میره هیچی ب جز مواد غذایی نداریم تو خونه فشارم پایینه گذاشت رفت مگ ما چ گناهی کردیم که اینجور آدما گیرمون میاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی چیگفتی، ی کاری کردی ک داره لجبازی میکنه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

باز خوبه شب میاد خونه

من شوهرم هر وقت بحث شه خونه نمیاد خیانت میکنه الان هم پانزده روزه دوباره خونه نیومده و قصد جدایی داریم

هنه چیز با زبون خوش حل میشه باهاش با کمال احترام حرف بزن میدونم بعضی اوقات سخته ولی مجبوری 

منی که خیانت دیدم و میدونم جدایی بهترین راهه باز میگم وجود شوهر واقعا لازمه